Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Økonomichef

Spændende mulighed for den dygtige økonom, der ønsker at sætte standarden for god økonomistyring og digitalisering i en engageret og kompetent organisation med en høj grad af projektstyring.

Økonomichef med fokus på god økonomistyring, projektøkonomi og digitalisering

Som Økonomichef er du ansvarlig for afdelingens opgaver der bl.a. omfatter økonomistyring, regnskab, projektopfølgning, økonomiske analyser, beslutningsoplæg, statistik og prognoser, samt budget og regnskab for Erhvervshus Nordjylland.

Dit ansvar omfatter således:

 • Udvikling af Business Intelligence rapportering for projekter og for Erhvervshus Nordjyllands økonomi 
 • Sikre digitalisering og udbygning af controllersystemer, herunder særligt integrationer ift. andre standardløsninger i Office365  
 • Økonomistyring og afrapportering af projekter i bl.a. EU-finansierede Socialfonds-/Regionalfondsprojekter 
 • I samarbejde med IT/udvikling, medvirke til implementeringen fra C5 til Business Central Cloud i samarbejde med alle Erhvervshusene i Danmark 
 • Ledelse af 1-2 medarbejdere
 • Budgetudarbejdelse og løbende budgetopfølgning til bestyrelses- og ledelsesrapportering 
 • Årsrapport   

Din succes i stillingen sikres ved videreudvikling af den positive udvikling, Erhvervshus Nordjylland er kendetegnet ved. På den korte bane kan du:

 • Skabe et godt overblik over den komplekse økonomi
 • Sikre en løbende digitalisering af økonomifunktionen
 • Positionere dig som en tydelig, synlig, involverende, samarbejdsorienteret og kommunikerende leder
 • Sikre et godt samspil med bestyrelsen, ledelsen og medarbejderne
 • Skabe kontakt, synergi og relationer til økonomicheferne i de 5 andre Erhvervshuse i Danmark

Bred økonom med stor indsigt og stærke relationelle kompetencer

Din teoretiske baggrund er ikke afgørende, men du har formodentlig en relevant teoretisk, økonomisk baggrund kombineret med den rette personlighed og relevante erfaringer, gerne fra en virksomhed med høj grad af projektstyring. Du arbejder med et stort engagement, og du er dygtig på såvel det praktiske som det strategiske plan. Dette gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også bidrage aktivt til Erhvervshus Nordjyllands fortsatte udvikling.

Du er den stærke analytiker, der med indsigt, overblik, robusthed og gennemslagskraft skaber unikke resultater. Du er proaktiv og initiativrig. Du er den brede økonom, der behandler alle opgaver med ansvarlighed og omtanke.

Du er habil bruger af Navision og har meget gerne erfaring med Business Central Cloud. Du har en stor interesse for IT og digitalisering og en udviklingsorienteret tankegang. Du motiveres af komplekse problemstillinger og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du skal kunne udfordre ”plejer” samt styrke digitaliseringen i Erhvervshus Nordjylland.

Du skal have en inddragende, motiverende og troværdig ledelsesstil. Som leder og person er du synlig, kommunikerende og anerkendende, og du har en høj grad af integritet og ordentlighed.

Du skal have stærke relationelle kompetencer for dels at kunne matche de forskellige fagprofiler i organisationen samt etablere et konstruktivt samarbejde både internt med ledergruppen, medarbejderne og bestyrelsen samt eksternt med de øvrige Erhvervshuse i Danmark. Dit humør er i top, og du er altid en god sparringspartner for organisationen.

Selvstændig og udviklende stilling

Du tilbydes gode muligheder for at præge både din egen udvikling og de opgaver, du løser i en selvstændig og udviklende stilling i en spændende organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser. Du vil få både faglig og personlig udvikling blandt dygtige og engagerede kollegaer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK