Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Teknisk rådgiver, varmepumper

Har du en teknisk baggrund, og har du potentiale til at blive ekspert inden for varmepumper?

Jobbet

Som teknisk rådgiver hos Metro Therm får du tæt kontakt med kunderne primært via telefon og e-mail. Du kommer til at supportere kunderne, primært VVS-Installatører, grossister og rådgivende ingeniører i forbindelse med tekniske forhold, f.eks. vedr. beregninger, dimensionering, montage, reklamationer, spørgsmål vedr. elektroniske styringer m.m.

Kundekontakter registreres i Metro Therms CRM system, således at der er synlighed vedr. konkrete sager, og fokus på at få afsluttet konkrete aktiviteter i relation til kunderne.

Du vil modtage en grundig introduktion i Metro Therm´s miljøvenlige og energisparende varmepumper som energistyrelsen giver tilskud til.

Du kommer til at indgå i et teknisk team, som består af kolleger, der har dyb indsigt i VVS- & varmeapplikationer.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Din profil

Metro Therm står klar til at give dig den nødvendige uddannelse og produktkendskab i relation til Metro Therms varmepumper.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være VVS-installatør, VVS- eller køletekniker, maskinmester eller lignende. Vi forventer, at du har relevant erfaring fra VVS eller kølebranchen, hvis du allerede har erfaring med varmepumper, er det en fordel.

Du har forståelse for vigtigheden af at benytte relevante ERP-systemer, således at der foreligger relevant dokumentation for konkrete sager.

Du kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel og letforståelig måde. Derudover er du som person struktureret og kan bevare overblikket - også når det går stærkt!

Du tilbydes

Et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du kommer til at indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kolleger. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke med sundhedsforsikring mm.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK