Fremsynet digitaliseringskonsulent til København og det øvrige Sjælland

Vil du bruge din erfaring inden for økonomi, automatisering og digitalisering til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre?

Digital udvikling skaber forretningsværdi

Markedet udvikler sig i takt med den stigende digitalisering. Det har aldrig været vigtigere at udvikle medarbejdere, værktøjer og processer løbende. Som fremsynet og erfaren digitaliseringskonsulent bliver du en central figur i implementeringen af vores digitale ydelser.

Til dagligt arbejder du meget selvstændigt, hvor du selv holder god kontakt med revisorer og bogholdere for at hjælpe dem med at implementere de digitale ydelser i samspil med kunderne.

Vi anvender og tilbyder vores kunder NAV/Business Central tilpasset efter behov og med mulighed for relevant integration til andre systemer.

Dine opgaver er således følgende:

  • Oplæring af Beierholms egne bogholdere og revisorer i brugen af de digitale ydelser
  • Sparring med Beierholms bogholdere og revisorer om implementering af kundernes brug af de digitale ydelser
  • Support af superbrugere i revisionsafdelinger
  • Kundeopgaver i mindre grad
  • Evt. deltagelse i udviklingen af fremtidige digitale ydelser.

Digitaliseringskonsulent med styr på debit og kredit

Som vores nye digitaliseringskonsulent er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, som omkranser bogføring og brugerfladen heraf. Med din viden, interesse og erfaring inden for automatisering og digitalisering kommer du til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

Med din faglige erfaring har du styr på debit og kredit og har indgående forståelse for en virksomheds regnskab - måske har du tidligere arbejdet som bogholder eller revisor. Du er god til at skabe sammenhænge mellem økonomi og IT, og til at se muligheder for automatisering.

Du har kendskab til NAV/Business Central på konsulentniveau.

Som person kendetegner det dig, at:

  • Du er god til at videndele og inspirere andre
  • Du har blik for fremtidens revisions- og rådgivningsbehov
  • Du har flair for at netværke med arbejdskolleger.

Frie rammer, ordnede forhold og gode faglige stærke kolleger

Som erfaren konsulent til Beierholms digitaliseringsafdeling træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister inden for bogføring og digitalisering. I digitaliseringsafdelingen er der 7 medarbejdere, som arbejder godt sammen, og Beierholm glæder sig til, at du kommer og styrker det allerede stærke hold. Her bliver din erfaring, idérigdom og lyst til at lære fra dig værdsat i nogle motiverende og indholdsrige rammer, som du kommer til at styrke yderligere. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Din arbejdsplads er Beierholms kontor på Sjælland, som du skal besøge på skift. Minimum 2 dage om ugen skal du arbejde på vores kontor i København. Din faste arbejdsplads aftales alt efter, hvor du er bosat. Der vil desuden være oplæring, uddannelse og møder i Aalborg og evt. andre dele af landet. Du skal bruge egen bil i stillingen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK