Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Marketingansvarlig - barselsvikariat

Her er muligheden for en spændende og udfordrende stilling som marketingansvarlig for én af Danmarks 6 største musikfestivaler med en ambitiøs vækststrategi. Har du festival- og event-DNA til dette? Barselsvikariat 12 måneder – start ca. 1. august eller 1. september.

Jobbet

Er du kreativ, struktureret og effektiv? Og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Så er det lige dig, vi leder efter til et barselsvikariat i Nibe Festivals marketingafdeling.

Nibe Festival har en ambitiøs udviklingsplan, der indeholder en række spændende tiltag for festivalens udvikling. Du bliver en naturlig del af arbejdet omkring eksekveringen af denne plan, og dermed bliver du en nøglespiller i administrationen og får stor indflydelse på udviklingen af dit område.

Der er stort fokus på digital marketing, og Nibe Festival har allerede sat en række spændende processer i gang omkring dette.

Af en lang række spændende opgaver og ansvarsområder kan bl.a. nævnes:

 • At planlægge, producere og distribuere relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme
 • Ledelse og drift af SoMe-, Web- og Festival On Tour teams
 • Kunde- og effektanalyser
 • Billetstrategi og koordinering af billetsalget
 • Eventplanlægning
 • Udvikle og implementere brandstrategier
 • Ansvar for eksekvering af marketingplan og marketingaktiviteter i forhold til Nibe Festival 2021
 • Merchandisestrategi, crewtøj og indkøb af dette
 • Udvikling af frivillighed.

Udover din rolle i marketingafdelingen, forventer vi, at du går til hånde med andre kontorrelaterede opgaver, herunder:

 • Telefonpasning
 • Receptionistopgaver.

Din profil

Nibe Festival søger til et 12 måneders barselsvikariat en udadvendt marketingansvarlig med et dynamisk drive og stærke kommunikationsevner. Du forstår at kombinere disse evner og har tilmed en analytisk og struktureret tilgang. Du er drevet af energi og engagement, og du har festival/event som en del af din DNA.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og dermed har det teoretiske i orden, samt at du har dokumenteret erfaring inden for marketingfeltet – gerne inden for digital markedsføring og effektive salgs- og marketingprocesser og -koncepter.

Du trives med ansvar og har evnen til at arbejde selvstændigt, struktureret og fokuseret. Samtidig kan du indgå i et samarbejde på tværs af afdelinger og forstår styrken i at dele og inddrage. Du evner at opbygge et netværk af personer, hvor du formår at motivere såvel kolleger som frivillige til at bidrage med relevant indhold til dine ansvarsområder – og dermed kan du tage ansvar, er resultatorienteret og evner at have overblik.

Som marketingansvarlig i en dynamisk sæsonvirksomhed skal du have lyst til at have mange hands-on opgaver, som du løser med et godt grafisk øje, fordi du er kreativt tænkende. Du har en vindende personlighed og et stort drive, så dit arbejde viser, at du brænder for sagen.

Du trives bedst med at arbejde i et højt tempo, er udadvendt og en positiv og motiverende holdspiller. Du får mange gode idéer og er også i stand til selv at føre dem ud i livet. Derudover har du som skarpe kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt.

Det forventes, at du tager ansvar og selvstændigt løser de udfordringer, du møder på din vej. Du bliver en del af et tæt, sjovt og initiativrigt team, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og afprøve kreative idéer af i praksis.

Du tilbydes

Et spændende og udfordrende vikariat, hvor du får indflydelse på udviklingen af én af Danmarks største festivaler, som har en ambitiøs vækststrategi. Der er tale om en fuldtidsstilling. Du refererer direkte til bestyrelsesformanden.

Desuden får du:

 • gode muligheder for at udvikle dig fagligt og realisere karrieremæssige mål i en levende organisation med mange nye opgaver
 • et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på gode sociale rammer
 • mulighed for salg af markedets bedste produkter og bedste løsninger inden for deres felt
 • dygtige og engagerede kollegaer og ikke mindst et fællesskab med tæt på 4700 frivillige.

Du skal forvente aftensmøder og skiftende arbejdsbelastningen i løbet af et spændende festivalår.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK