Teknisk salgssupport, VVS

Har du VVS-baggrund og erfaring med varmeanlæg?

Professionel teknisk support

METRO THERMs produkter og løsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Du kommer til at indgå i et professionelt team, som yder service og teknisk support i forbindelse med de løsninger, som METRO THERM tilbyder.

Du får tæt kontakt med kunderne primært via telefon og e-mail. De kunder du får kontakt til, er primært VVS-installatører, grossister og rådgivende ingeniører. Supporten er oftest relateret til tekniske forhold, f.eks. vedr. beregninger, dimensionering, montage, reklamationer, spørgsmål vedr. elektroniske styringer m.m.

Kundekontakter registreres i METRO THERMs CRM-system, således at der er synlighed vedr. konkrete sager, og fokus på at få afsluttet konkrete aktiviteter i relation til kunderne.

Du kommer til at indgå i et velfungerende teknisk team, som består af kollegaer, der har dyb indsigt i VVS- og varmeapplikationer.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Du har kunden i fokus

Du har erfaring fra VVS-branchen, og har kendskab til varmeanlæg. Det er dog ikke et krav at have kendskab til METRO THERMs produkter og løsninger, da du vil få en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har lyst til at give teknisk support.

Vi forventer, at du har relevant erfaring fra VVS-branchen. Du kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel og letforståelig måde. Derudover er du som person struktureret og kan bevare overblikket – og kan bevare et smil på læben, også når det går stærkt!

Du har forståelse for vigtigheden af at benytte relevante ERP-systemer, så der foreligger relevant dokumentation for konkrete sager.

Indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kollegaer

Du tilbydes et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du vil opnå en masse viden inden for varmeanlæg. Virksomheden tilbyder bl.a. sundhedsforsikring mm.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK