Production Manager til spændende og vækstorienteret nichevirksomhed

Får du din energi fra den direkte, tætte og daglige kontakt med dine medarbejdere og opfattes du af andre som den naturlige leder?

Frontløber for optimerede produktionsløsninger

Der er tale om en nyoprettet stilling, som er en direkte følge af den vækst, som virksomheden oplever og det deraf følgende behov for udvikling af en stærk mellemledergruppe.

Med reference til Head of Production and Supply Chain får du ansvaret for:

  • Den daglige ledelse af den samlede produktion, herunder den direkte ”hands-on” personaleledelse
  • Eksekvering af den daglige og ugentlige produktionsplan, som udarbejdes af indkøb/disponering
  • Ansættelse og opsigelse af medarbejdere, herunder oplæring og uddannelse i forhold til produktionens behov
  • Daglig opfølgning ”på gulvet”, herunder synliggørelse af mål, motivation mv.
  • Løbende forbedringer af flowet i produktionen via optimering i organisering, maskinpark/udstyr, planlægning mv.
  • Indførelse af relevante principper fra Lean, herunder f.eks. tavlemøder mv.
  • Indførelse af systematisk egenkontrol af kvalitet
  • Selvstændig problemløsning af de udfordringer, som opstår i dagligdagen i forhold til bemanding, udstyr mv.

Hertil skal du kunne indgå i og bidrage til et tæt og konstruktivt samarbejde ”på tværs” i organisationen med lederkollegerne inden for salg, indkøb, logistik og økonomi.

En naturlig leder til et spændende miljø

Din erfaringsmæssige baggrund kan være grundlagt i forsvaret efterfulgt af en civil karriere i et relevant produktionsmiljø med strukturerede processer og ufaglærte medarbejdere. Det kunne være som restaurantchef i struktureret fast food-kæde, som arbejdsleder i tapperi/pakkeri eller lignende fysisk produktionsmiljø.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vil sandsynligvis være en produktionsteknisk uddannelse på professionsbachelorniveau eller lignende. Afgørende er dog, at du kommer med en solid og veldokumenteret hands-on ledelseserfaring fra et velstruktureret produktionsmiljø.

Du har erfaring med løbende forbedringer i et produktionsmiljø, gerne efter-/videreuddannelse inden for Lean, 5-S, Six Sigma eller tilsvarende. Endelig forventes det, at du har forretningsmæssig forståelse og kan navigere i krydsfeltet mellem forretning/økonomi, produktion/processer og mennesker.

Du får din energi fra den direkte, tætte og daglige kontakt med dine medarbejdere. Du opfattes af andre som en naturlig leder, som andre gerne følger og har respekt for. Du har en sikker forståelse for mennesker baseret på en ægte interesse og respekt for andre mennesker.

Du er tydelig og positiv i sin kommunikation, har forståelse for forskellighed og diversitet i en personalegruppe og er god til at motivere, holde den spontane peptalt, men også til at ”sætte sig igennem”, når det er nødvendigt.

Du formår samtidig at stå oprejst og bevare overblikket - selv når det går stærkt. Du er god til at holde ”hovedet koldt” i de pressede situationer, som opstår, når der sker hurtige og hyppige ændringer i planer og uforudsete hændelser i øvrigt.

Når udfordringer skal omsættes til løsninger, bruger du evnen til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, kombineret med en skarp analytisk sans.

Det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer, og stærkt samarbejde med dine lederkolleger i andre afdelinger såvel som i din egen afdeling. Du kan selvfølgelig også begå dig i den daglige produktionsjargon.

Som person er du energisk, udadvendt og har gå-på-mod. Du er pligtopfyldende og går gerne den ekstra mil for at sikre den fælles succes. Ligeledes arbejder du struktureret og systematisk, og så har du sans for detaljen.

Du er vant til at bruge IT i hverdagen, herunder erfaring fra brugen af et ERP-system (planlægning/BI mv.). Du er daglig bruger af MS Office, og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

En banebrydende vækstrejse

Du kommer med på en spændende rejse i en stærkt vækstorienteret og international virksomhed, hvor fremtidsmulighederne er store. Du bliver en del af et helt nyt hold af mellemledere, som opbygges i virksomheden i disse år.

Virksomheden befinder sig i en markant vækst, som forventes at fortsætte. Der investeres aktuelt massivt i såvel produktionskapacitet som i opbygning af en organisation, som kan håndtere væksten. Det indebærer, at der er fantastisk spændende muligheder for at udvikle sig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med væksten.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK