International Sales Manager med erfaring fra direkte salg og forhandlersalg

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Relationsskabelse og geografisk salgsansvar

Clorius Controls øger salgsaktiviteterne og søger nu to International Sales Managers, hvor ansvarsområder splittes geografisk.

Den ene stilling får salgsansvaret for de nordiske lande og UK, samt flere af de øvrige lande i EMEA, hvor der kommunikeres på engelsk.

Den anden stilling får geografisk salgsansvar for de tysktalende lande, samt hovedparten af landene i Mellem- og Sydeuropa.

Som International Sales Manager får du ansvaret for at opbygge og udvikle salget af Clorius Controls produktportefølje med fokus på følgende segmenter:

 • Marine & Offshore, herunder direkte kontakt til rederier
 • Engine builders
 • Power & Energy, herunder Cogen/kraftvarmeværker
 • Industry

Din væsentligste opgave bliver at opbygge et stærkere distributionsnetværk af forhandlere og partnere, hvorfor du som International Sales Manager både varetager kontakten til eksisterende kunder og forhandlere og derudover opbygger nye kunder, herunder forhandlere og partnere. Direkte kontakt og salg til større OEM, Contracting og EPC-kunder i hele regionen.

Du planlægger og prioriterer dine egne opgaver, og du får derfor stor indflydelse på din egen hverdag og på virksomhedens succes.

Du skal derudover være tovholder for at:

 • planlægge, forberede og gennemføre salget
 • udarbejde markedsanalyser og handlingsplaner for dit salgsområde
 • udarbejde tilbud og opfølgning herpå
 • deltage på messer, events og andre relevante begivenheder
 • løbende opdatere og ajourføre CRM og pipeline m.m.

Du skal forvente cirka 50-80 rejsedage om året, men dette varierer alt afhængig af din planlægning og måde at arbejde på.

Du kommer til at referere til Business Unit Director for Clorius Controls. Der er ikke direkte personaleledelse i stillingen.

Din daglige arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Assens på Fyn.

Teknisk funderet salgsprofil med et stærkt drive

Du har mindst 5 års erfaring med internationalt teknisk salg. Det er bestemt en fordel, hvis du allerede har erfaring fra en af ovenfornævnte segmenter.

Vi forventer, du har en kombineret kommerciel og teknisk baggrund, enten en kommerciel uddannelse på bachelorniveau kombineret med en relevant praktisk teknisk baggrund, eller alternativt en teknisk uddannelse som f.eks. maskinmester eller ingeniør kombineret med en kommerciel erfaring.

Du kan selvfølgelig sætte flueben ved følgende kvaliteter:

 • Du har et stærkt drive, og du er ambitiøs, vedholdende og brænder for at skabe resultater
 • Du er en åbenlys teamplayer og forstår vigtigheden af at samarbejde og sparre med dine kolleger
 • Du er god til at kommunikere og præsentere.

For at blive taget i betragtning til stillingen som International Sales Manager til de nordiske lande og UK er det afgørende, at du både har dine danske og engelske sprogkompetencer på plads.

På samme måde er det en essentiel del af jobbet som International Sales Manager til de tysktalende lande samt hovedparten af landene i Mellem- og Sydeuropa, at du behersker både engelsk og tysk.

En virksomhed, der samarbejder og eksekverer

I begge stillinger som International Sales Manager tilbyder Clorius Controls dig en selvstændig stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort. Du bliver ansat i BROEN A/S, hvor du får muligheden for at arbejde internationalt i en spændende international stilling i en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK