Projektmedarbejder til projektsalg og arealudvikling

Har du indgående kendskab til trends og udviklingen i ejendomsbranchen og -markedet?

Jobbet

Aalborg Kommune satser stort på at videreføre den udvikling, der gennem de seneste år har været et særligt kendetegn for byen og kommunen i vækst. Derfor skal vi i de kommende år have realiseret en række større kommunale projektsalg, og fortsætte med at have øje for arealudviklingen. I de næste 4 år skal vi skabe betydelige indtægter.

Derfor søger vi en medarbejder, der har indgående kendskab til ejendomsbranchen og -markedet med henblik på hele tiden at være ajour med de trends og den udvikling, der kendetegner efterspørgslen på kort og længere sigt. Du skal have fingeren på pulsen omkring prissætning og fastlæggelse af arealers og projekters værdi. Du får derfor en meget central rolle i at prioritere og skabe resultater gennem dialog med private, developere og udviklere.

Arbejdet vil desuden foregå i tæt dialog med By- og Landskabsforvaltningens medarbejdere. Du kommer ind i et stærkt fagligt miljø, der altid er fokuseret på at skabe sammenhæng mellem planlægningen og salg og udvikling af arealer og projekter. Du skal have flair for at indgå i det tværfaglige samarbejde, og samtidig være udadvendt og i besiddelse af gode kommunikative evner, så alle parter har et tydeligt billede af retningen i de enkelte projekter. Du bliver tilknyttet forvaltningsgrenen: Plan og Udvikling.

Din erfaring er altafgørende

Helt grundlæggende besidder du modet, lysten og erfaringen til at blive en aktiv del af vores fælles succes. Det betyder, at din erhvervsmæssige baggrund og person er kendetegnet ved:

  • erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller anden relevant erhvervsmæssig baggrund fra f.eks. byggesektoren.
  • en udadvendt, social og empatisk person, der evner at opbygge langtidsholdbare relationer til både kunder og kolleger.
  • et stærkt værdigrundlag, der bygger på en høj grad af flittighed, en ordentlig sans for etik og et fornuftigt købmandsskab.
  • en vindende personlighed og kan begå dig overfor alle typer mennesker.
  • et godt overblik og er samtidig god til planlægning og systematik.
  • fagligt dygtig og struktureret – der er orden i tingene og aftaler overholdes.
  • en dygtig kommunikator, der sætter en ære i at yde høj support - også overfor dine kollegaer.

Unik mulighed for stor indflydelse

Som projektmedarbejder får du en selvstændig funktion, som du selv kan præge og udvikle. Derfor er det også en position, hvor dine idéer bliver hørt og ikke mindst værdsat.

Du bliver en del af et kvalificeret team, som er motiverende og med mange ambitioner, hvilket helt sikkert smitter af på dig. Stillingen indebærer store muligheder for personlig og faglig udvikling på en dynamisk rejse sammen med dygtige kollegaer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK