Full Stack-udvikler

Vil du skabe stærke løsninger til mere end 2,6 millioner månedlige brugere? Og er du vant til at arbejde med udvikling ved at gøre brug af de nyeste teknologier?

Erfaren PHP-bruger

Du brænder for at arbejde med nye teknologier, og du ser muligheder og evner at skabe stærke løsninger til Jysk Fynske Mediers brugere.

Du vil blive en del af en virksomhed, der investerer massivt i udvikling og en hastigt voksende udviklingsafdeling, som i dag består af 35 medarbejdere. Arbejdspladsen er JFMs mediehus i Odense centrum.

Du bliver en teamplayer på et hold med 12 udviklere og 3 projektledere, og du arbejder tæt sammen med redaktionelle medarbejdere, designere og operationsafdeling.

Holdet har det samlede ansvar for udviklingen af Jysk Fynske Mediers redaktionelle sites - dertil det spritnye egenudviklede CMS, som alle redaktionelle produkter bygger på. Hertil har Jysk Fynske Medier et par andre mediehuse som sine kunder.

Virksomheden arbejder med scrum og håndterer opgaver i jira. I samarbejde med dit team, vil du løse alt fra større samlede projekter til mindre opgaver og bugs.

Knivskarp og detaljeorienteret teamplayer

Din drøm er at omdanne komplekse problemstillinger til innovative og gennemskuelige løsninger. Du evner at arbejde selvstændigt og tager ansvar for de stillede opgaver, men du er også konstruktiv og trives i tæt samarbejde og sparring med kollegaer og produktejere.

Webteknologi er din helt store passion, og du holder dig helt naturligt ajour med nyeste viden inden for feltet. Med denne lidenskab er det mindre vigtigt, om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling eller er autodidakt det, der forventes, er, at du har styr på dit fag og er fagligt nysgerrig.

Jysk Fynske Medier arbejder på en egenudviklet PHP7.2 platform, hvorfor flere års erfaring med sproget er et must.

Tech stack:

  • PHP (7.2+)
  • Codeception
  • TypeScript (ES6) + Preact
  • SCSS (BEM)
  • PostgreSQL.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til:

  • nginx
  • webpack
  • Continuous integration.

En arbejdsplads med høj puls og fuld fart på

Du kommer til at arbejde i et ambitiøst mediehus med gode udviklingsmuligheder. Som Full Stack-webudvikler hos Jysk Fynske Medier bliver du en del af en innovativ og dynamisk udviklingsafdeling, som er kendetegnet af en fantastisk holdånd og muligheden for både teknisk sparring og personlig udvikling.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK