PRICING MANAGER FOR GLOBAL SALES

Brænder du for at have ansvaret for prissætning i en international kommercielt orienteret stilling? Og vil du spille en afgørende rolle i styrkelsen af Wrists vækstrejse? Så er du måske den nye Pricing Manager, vi leder efter, til en nyoprettet og helt central rolle i Commercial Excellence team.

Fokus på prislogikken

I en kompleks og hurtig omskiftelig verden har Wrist brug for intelligent prissætning for at forblive konkurrencedygtige. Derfor er vi på udkig efter en Pricing Manager til at lede udviklingen af en central prisstrategi og prislogik. Stillingen vil referere direkte til VP & CCO, og du vil blive en del af et globalt Commercial Excellence team med arbejdsplads på hovedkontoret i Nørresundby.

Wrist Ship Supply har mere end 80.000 produkter i deres sortiment, og 10.000 af disse med meget stor omsætningshastighed. Denne volumen og kompleksitet i prissætningen gør, at business intelligence er centralt til at etablere den optimale prissætning.

Denne stilling har specifikt fokus på implementering af den netop udviklede prisstrategi og på at bygge det rette business intelligence / datadrevede prisværktøj op, som sikrer konkurrencedygtige og kontinuerlige optimeringer af priser med det formål at finde den bedste prissætning for hver kunde og produkt på et givent tidspunkt. Sammen med et team af meget dedikerede medarbejdere skal du sikre, at Wrist løbende forbedrer sin prislogik i overensstemmelse med virksomhedens strategi om en klar og konsekvent prisstruktur på tværs af kunder, produkter samt danske og udenlandske afdelinger.

Du og en Pricing Analyst skal sammen fokusere på kontinuerlig udvikling og forbedring af prislogikken baseret på de vigtigste forretningskrav på tværs af Wrists afdelinger. Prislogikken er indlejret i det centrale prisværktøj, der giver prisanbefalinger til de lokale salgsteams, der skal bruges i tilbudsprocessen. Prisværktøjet sigter mod at maksimere prisrealiseringen og minimerer den manuelle prissætning for frontlinjen ved hjælp af data af høj kvalitet. En væsentlig del af jobbet vil sammen med din medarbejder og det øvrige salgsteam være at definere reglerne og parametrene i prislogikken og indlejre dem i prisværktøjet.

Som Pricing Manager vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

 • Sikre regionale prisstrategier og prisparametre på disse
 • Analysere pris performancen i regionerne og definere et monitoreringskoncept
 • Identificere kommercielle ønsker og behov samt sikre implementeringen af disse i prislogikken
 • “Key owner” af det centrale prisværktøj og sikre udviklingen af dette
 • Agere som sparringspartner for de forskellige regioner og uddanne dem i brugen af prisværktøjet.

Gennemslagskraft, kommercielt fokus og ledelse

En central del af rollen vil være samarbejdet med forskellige stakeholders på tværs af organisationen, derfor har du den nødvendige ledelsesmæssige erfaring og gennemslagskraft. Du evner som leder at tage ejerskabet for området i et samarbejde med dit team. Du kan lide høj kompleksitet og er drevet af at tage ansvar og få ting til at lykkes, samtidig med at du skal være drevet af at skabe resultater. Vi ser gerne, at du har modet til at udfordre forretningen i forhold til prisstrukturen samt tilbagemeldinger fra leverancen, og derfor er det en forudsætning, at du har en vis portion gennemslagskraft og bliver motiveret af at bidrage til at skabe forandring.

Du er/har:

 • min. 5 års erfaring med prissætning og benchmarking fra en kommerciel rolle i et konkurrencepræget marked .
 • stor kommerciel erfaring fra en international virksomhed
 • stor viden om produktkategorier og deres betydning for kunderne
 • evnen til at skabe engagement og følgeskab i en international organisation
 • stærke analytiske evner, gerne fra pris performance, markedstrends eller lignende datakilder
 • selvdrevet og arbejder både selvstændigt og i teams
 • en resultatorienteret personlighed
 • en relevant uddannelse inden for økonomi, business eller lignende
 • gode kommunikationsevner på engelsk både mundtligt og skriftligt.

En del af en global succes virksomhed med mulighed for at gøre en forskel

Du vil blive en del af en meget dedikeret, engageret og kompetent afdeling, som evner at skabe og lede succesfuld kommerciel excellence. Afdelingen er med til at sætte ambitiøse mål, er meget proaktiv og evner at udfordre forretningen.

Du kan se frem til et fagligt og udfordrende job i en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Vi tilbyder et positivt, uformelt og internationalt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige kolleger. Vi vil være de bedste til det, vi arbejder med, og alt, hvad vi gør, er ud fra vores værdier: ”Hard Working, Customer Orientation og Winning Attitude”. Lønnen svarer til kvalifikationer og resultater.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK