Softwareudvikler med interesse for automatisering og RPA

Motiveres du af tanken om at udvikle stærke og effektive processer? Og vil du være med til at udvikle måden, hvorpå Danmarks største lokale og regionale mediekoncern arbejder med Robotics Process Automation?

Fokus på RPA-udvikling

Vi søger en udvikler, som vil være med til at sætte standard og retning for arbejdet med intelligent automatisering og dataintegration inden for RPA. Du skal være med til at udvikle arkitektur, grundlag og metode for RPA-udviklingen i afdelingen. Der er tale om en ny afdeling, og opgaverne vil derfor udforme sig løbende, som afdelingen bliver klogere på RPA.

Som softwareudvikler tager du aktivt og engageret del i udvikling, test, dokumentation og drift af automatiske processer. Din hverdag består bl.a. af:

  • Dialog og sparring med procesansvarlig
  • Analyse og identificering af processer, der kan automatiseres
  • Være ude blandt kolleger i koncernen for at forstå processerne
  • Implementering og kodning af automatikker
  • Dokumentation og vedligehold

IT- og udviklingsafdelingsafdelingen består af et stærkt team på over 50 medarbejdere, hvilket betyder, at du får rig mulighed for faglig sparring, og du ser dermed ind i en række personlige udviklingsmuligheder.

Arbejdspladsen er hos Jysk Fynske Medier i hjertet af Odense.

Erfaren og kreativ udvikler

Allervigtigst er det, at du er passioneret omkring softwareteknologi og holder dig opdateret med de nyeste trends inden for området, og at du formår at bringe din viden i spil.

Du kommer sikkert med en uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker, datalog eller tilsvarende. Derudover har du måske nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling. Hvis du har erfaring med UI Path eller andre RPA-værktøjer, er du foran på point.

Kulturen er båret af et højt drive og en tydelig ambition – derfor er det afgørende, at du lægger vægt på samme.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK