Kommunikationskonsulent med skarp pen, PR-erfaring og digitalt tække

Er du god til at skrive engagerende tekster med klare budskaber om komplekse emner? Formår du at tilpasse dit sprog og dine budskaber til forskellige målgrupper og medier?

For en bæredygtig fremtid

I Miljømærkning Danmark har vi ansvaret for de to officielle miljømærker, Svanemærket og EU-Blomsten – og vi arbejder hver dag med virksomheder, forbrugere, private og offentlige indkøbere for sammen at skabe en bæredygtig fremtid.

Om jobbet

Miljømærkerne er i stærk vækst, og har et stort fokus i samfundet – og vores kommunikationsindsats er afgørende for at nå vores ambitiøse mål. Derfor søger vi endnu en dygtig og skarp kollega, der sammen med resten af kommunikationsteamet kan få de gode historier om miljømærkerne ud over rampen, til de rette modtagere og målrettet de enkelte kanaler.

Du vil blive en del af et top-engageret marketing-, kommunikations- og salgsteam med 11 passionerede og fagligt stærke kollegaer. Her kommer du primært til at have fokus på BTB-kommunikation, og skal bl.a. hjælpe med at udvikle content til website og sociale kanaler samt udarbejde stærke virksomhedscases om certificerede virksomheder – gerne i både tekst og video.

Du kommer også til at deltage i vores presseindsats og skal bl.a. være med til at udarbejde artikler, identificere medier/journalister, indsalg og opfølgning. Samtidig bliver du redaktør på et nyt kunderettet nyhedsbrev, hvor du skal udarbejde redaktionsplaner og skrive engagerende artikler.

Endelig bliver du både intern og ekstern kommunikationsrådgiver. Du skal bl.a. hjælpe vores kunder med at kommunikere korrekte budskaber og yde sparring på tekster og presseindsatser – og du skal hjælpe kollegaer med at udarbejde og redigere tekster, bl.a. webtekster, faktaark og præsentationer.

Dine faglige kompetencer og erfaring:

 • Du er uddannet journalist, cand.comm. eller har lignende kommunikationsfaglig uddannelse
 • Du har min. 3-5 års relevant erhvervserfaring – og gerne erfaring med at arbejde på tværs af lokationer, fx fra bureausiden eller international virksomhed
 • Du har en god forretningsforståelse
 • Du har erfaring med pressearbejde og solid erfaring med at skrive til web og sociale medier - herunder produktion af videoer. Henvis i din ansøgning, så vi kan se, hvad du tidligere har skrevet og produceret
 • Du har lysten og evnen til at formidle kompliceret stof på en enkel, letforståelig og engagerende måde
 • Du motiveres af at arbejde for en vigtig sag.

Dine personlige kompetencer:

 • Du er sproglig stærk og elsker at skrive
 • Du er grundig og har et godt blik for detaljen
 • Du er dygtig til at finde de gode og inspirerende vinkler og historier
 • Du er ydmyg og team-orienteret, imødekommende og god til at samarbejde
 • Du kan holde mange bolde i luften – og er god til at planlægge din tid.

Stillingen referer til marketing- og kommunikationschef Charlotte Rajsager.

Kort om Miljømærkning Danmark som arbejdsplads

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Det betyder bl.a., at den enkelte medarbejder har mulighed for at balancere et udfordrende job med familie- og fritidsliv. Vi bor i et dejligt og nyt kontor i Løgstør, hvor du kommer til at arbejde. Stillingen er fuldtid og med løn efter kvalifikationer. Nogen rejseaktivitet må beregnes, da vi har kontor i både Løgstør og Nordhavn.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK