Salgsdirektør

Kan du omsætte kundernes behov til konkrete løsningsforslag? Og formår du samtidig at få din salgsorganisation med dig?

Virksomheden skal løftes til næste kommercielle niveau

Stillingen som salgsdirektør er nyoprettet for at øge den internationale salgsindsats, og du får dermed ansvaret for etableringen af en større kundeplatform og dermed øget vækst. Din evne til at eksekvere og agere operationelt samt have analytisk skarphed bliver essentielt for succes i jobbet.

Der er brug for udvikling henimod en mere dynamisk og proaktiv adfærd i alle markeder, hvor dine nøgleopgaver er:

  • At opbygge kendskab til markeder, kunder og forhandlere, herunder løbende vurdere på performance, udvikling og potentiale
  • At analysere markedsmulighederne og lave go-to-market-strategier og konkrete handlingsplaner for hvert marked, du vurderer, der skal i fokus
  • At være kommerciel sparringspartner til den adm. direktør – vurdere forretningsmuligheder, som du selv proaktivt bringer til bordet
  • Udvikling af pipeline-management-systemer og CRM, som salgsorganisationen agerer efter, og som sikrer valid rapportering
  • Løbende at udvikle og forhandle med egne kunder og deltage i salgsrelevante aktiviteter
  • Ledelse og motivation af en international salgsorganisation.

Jobbet indebærer +70 rejsedage om året, så det er afgørende, at du både har lyst og evne til at opbygge relationer på tværs af kultur- og landegrænser.

Motiverende leder, der går forrest

Du har allerede skabt betydelige resultater i en tilsvarende stilling fra en international virksomhed. Dette giver dig et omfattende kendskab til industrien og solide kompetencer inden for automationsteknologi.

Formentligt er du ingeniøruddannet med en kommerciel efteruddannelse og har både dokumenteret salgs- og ledelseserfaring.

Dit personlige drive gør dig i stand til at være proaktiv i alt, hvad du foretager dig, hvor du evner balancen mellem at være synlig og arbejde hands-on samtidig med, at du har overblik og kan tage stilling til, hvor virksomheden strategisk skal sætte ind næste gang. Loyalitet, oprigtighed og integritet er en del af dit værdisæt, hvilket skinner igennem i din interaktion med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Du trives i en kultur med højt til loftet og ønsker at indgå i et fællesskab, hvor humor og socialt samvær er en naturlig del af hverdagen.

Unik karrieremulighed

Med de rette indsatser og indfrielse af de strategiske målsætninger kan du i løbet af en årrække bane vejen for positionen som adm. direktør for virksomheden.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK