Backend-udvikler

Kan du forklare komplekse sammenhænge på en let forståelig måde? Og vil du medvirke direkte til forbedring af den platform, som bruges af mange internationale kunder?

Fremtidens platform til målinger og forankring af handlinger

Du får en central rolle i et agilt udviklingsteam på i alt 10 udviklere, som har ansvar for Ennovas eksisterende systemlandskab og arkitektur. Afdelingen arbejder, baseret på SCRUM, med at videreudvikle den platform, som understøtter virksomhedens produkter og services, og som understøtter slutbrugerens arbejde med at skabe bedre oplevelser for deres kunder og medarbejdere.

Du arbejder i Microsoft teknologier, herunder C#.NET og MS SQL, ligesom du også arbejder med microservices. Som en naturlig del af din hverdag arbejder du tæt sammen med forretningsudviklere og UX-team i skabelsen af nye digitale services.

Effektiv formidler med fokus på nye teknologier

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som datalog, software-ingeniør eller datamatiker og har allerede nogle års erfaring, hvor du har arbejdet med backend-udvikling i C#.NET. Og har du arbejdet med et eller flere af følgende områder, er du foran på point:

  • MS SQL
  • MongoDB
  • Microservices
  • Azure
  • DevOps
  • Tools som f.eks. GIT, Visual Studio, TeamCity, Octopus

Måske har du også kendskab til frontend-udvikling vigtigst er, at du helhedsorienteret og evner at samarbejde på tværs af kompetencer.

Struktur er for dig en selvfølgelighed, og din pragmatiske tilgang til opgaverne gør dig i stand til at sætte tingene i perspektiv og skabe overblik.

Du er god til både at modtage og give feedback og ved dermed at godt samarbejde og respektfuld kommunikation er afgørende for en velfungerende hverdag.

Kultur præget af stort engagement og ’will to succeed’

Hos Ennova får du lige dele selvstændighed og coaching, så du kan forløse dit faglige potentiale. De rykker dig fremad, så du konstant lærer og bliver bedre til dit arbejde.

Som virksomhed værner de om et godt arbejdsmiljø og har et socialt arbejdsklima som første prioritet. Arbejdspladsen er meget fleksibel og giver alle ansatte mulighed for at kunne arbejde hjemmefra.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK