Project Manager

Er din kernekompetence at bevare overblikket? Og kan du stykke en proces sammen fra start til slut, så effekten af det enkelte projekt sikres?

Ambitiøs udvikling af langtidsholdbare og tekniske løsninger

Som Project Manager skal du styre opgaver og projekter i dit team. Projekterne er primært forretningsudviklende projekter, som oftest er baseret på data og af teknisk karakter. Projekterne kan både være optimering af nuværende forretning og processer ved at anvende data og automatisering, samt udvikling af nye produkter og løsninger.

Du vil indgå som ”spillende træner” i projekterne, og du er på den måde med til at drive projekterne. Du skal styre og håndtere stakeholders – du skal styre opgaver og projekter, og du skal være et naturligt omdrejningspunkt i disse.

Din arbejdsplads er på Fyn.

Nysgerrig og tør udfordre det eksisterende

Vi forestiller os, at du har kendskab til medier eller marketing, men dette er ikke et krav. Du sidder evt. i en helt anden branche, men med relation til virksomhedens markedsføringsafdeling. Du motiveres af at styre projekterne i mål, og du er kendt for at træde i karakter og få alle med på vognen. Du er foran på point, hvis du er certificeret i en eller flere projektmetoder og/eller har erfaring med projekt- og opgavestyringssystemer såsom Wordbook.

Du kan sætte ✓ ved nedenstående:

  • Struktureret og har sans for procesforbedring
  • Udadvendt og positiv
  • Generalist med en samarbejdende approach
  • I stand til at styre og prioritere, samt går ikke på kompromis med kvaliteten.

Samarbejde er hovedingrediensen i opskriften på succes

Vi tilbyder en meningsfyldt stilling i en voksende dansk virksomhed, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kundeoplevelsen er omdrejningspunktet i arbejdet. Din hverdag er spændende og udfordrende, præget af variation og tempo i et godt socialt miljø.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK