Produktionschef

Kan du sikre en processoptimering, der muliggør en konkurrencedygtig og LEAN produktion? Og brænder du for at lede og udvikle ca. 35 medarbejdere? Så er du måske den leder, vi mangler!

Du bliver leder for produktionen

Med reference til den adm. direktør tager du teten og påtager dig ansvaret for produktionen af de ordrer, som virksomheden optager, herunder for produktionsøkonomien i de enkelte projekter, kvalitet og levering i henhold til kalkulation og aftale med kunden. Med et LEAN-mindset spiller du en central rolle i den fremtidige udvikling, og du følger dine opstillede budgetter og KPI’er.

Dine hovedopgaver inkluderer:

  • Ledelsesansvar for produktionen på Sydsjælland, herunder ansættelse, udvikling og afskedigelse af medarbejdere, som p.t. tæller 30 timeansatte og 2 funktionærer.
  • Sikre overensstemmelse mellem aktivitetsniveau og bemanding. At alle ressourcer er til stede, tilstrækkelige og i stærkeste opstilling.
  • Ansvarlig for planlægning, lager og distribution med i alt 6 medarbejdere.
  • Udarbejde/følge strategiplan for eget ansvarsområde, herunder ansvarlig for at der udarbejdes og igangsættes optimeringer i produktionen efter LEAN-principper.
  • Budgetansvarlig for ansvarsområdet.

Katalysator for en værdiskabende kultur

Du har formentligt en grunduddannelse som produktionsingeniør, maskiningeniør eller har gennem dit virke opnået tilsvarende kvalifikationer. Du har min. 3-5 års erfaring fra ledende positioner i en ordreproducerende produktionsvirksomhed, og du er foran på point, hvis du har arbejdet med metal og CNC. Vigtigst er, at du formår at bruge din viden om produktionsoptimering i bredeste forstand, og du har naturligvis en god teknisk forståelse, samt et indgående kendskab til LEAN-principper.

Du er en coachende og involverende leder, og du nikker genkendende til disse træk:

  • Robust, hands-on og kan skære igennem hvis nødvendigt. Du arbejder altid systematisk og struktureret og har lysten og viljen til også selv at arbejde med detaljerne.
  • Evnen til at begejstre de timeansatte og kan formidle et godt tværorganisatorisk samarbejde gennem en ukompliceret og ligefrem stil.
  • Proaktiv, positiv og resultatorienteret, du ser muligheder frem for begrænsninger.

Det får kandidaten

Du tilbydes et særdeles spændende og selvstændigt job med betydelige faglige og personlige udviklingsmuligheder. Virksomheden er særdeles velkonsolideret og agerer på et marked hvor der kan tjenes penge – nu og i fremtiden. Du får gode muligheder for at medvirke direkte og aktivt til den fortsatte udvikling og professionalisering af virksomheden.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK