Sales Manager – Strategisk projektsalg af HR-software

Har du naturtalent for at skabe tætte kunderelationer, og vil du udleve dine ambitioner i en ekspanderende virksomhed, hvor kultur, energi og proaktivitet er bærende kræfter?

Kundens behov er omdrejningspunktet for dit salg

Du tager ansvaret for salget af Sympa HR i Jylland og på Fyn, hvor du naturligvis får al den opbakning, du har brug for fra Country Directoren og din kollega for Sjælland samt hele den øvrige Sympa organisation i Norden.

Salget skal boostes, hvilket du får succes med, når du forstår kundens samlede forretning og skaber tætte relationer med beslutningstagerne, som typisk er HR-direktøren, CFO eller CEO.

Du identificerer nye salgsmuligheder og opbygger dermed din egen pipeline, ligesom du naturligvis samarbejder med marketing omkring salgsfremmende aktiviteter. Med andre ord håndterer du samtlige faser i salget – fra mødebooking til indgåelse af kontakt.

Selvfølgelig holder du dig opdateret på markedstendenser og konkurrencesituationen for HR-løsninger, så du er på forkant og fremstår som ekspert på området.

Solidt IT-funderet med et bankende hjerte for relationssalg

Du har en lang videregående kommerciel uddannelse, og det er afgørende, at du har flere års succesfuld erfaring med BtB-projektsalg af software – og kender du til SaaS-produkter, er du foran på point. Du taler og skriver perfekt dansk og engelsk og anvender CRM, som et naturligt redskab i din hverdag.

Vi har brug for dig, der:

  • er klar til at ”tage det lange seje træk”, inden kunden underskriver kontrakten
  • forstår vigtigheden af kontinuerlig opfølgning og en struktureret arbejdsmetode
  • evner at få talt værdien af effektive og automatiserede HR-systemer ind i direktionens agenda
  • aktivt bidrager til produktudvikling i samarbejde med det øvrige projektteam.

Vækstrejse i et innovativt miljø

Du kigger ind i en organisation, der lige nu er midt i en udvikling med høje ambitioner både i Danmark og Europa. Så hvis du tænder på en engageret arbejdskultur, hvor der samtidig er plads til at udfordre hinanden i bordfodbold, og hvor familielivet anses som vigtigere end overarbejde, så er du et godt bud på den næste sympatico!

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK