Country Director

Efterspørgslen på Sympas HR-løsning er kraftigt stigende, og det markedsmæssige forspring skal anvendes til at tage afgørende vækstskridt. Vil du med?

Landeansvaret i en international virksomhed

Som Country Director spiller du en afgørende rolle i den globale vækst, hvor du, i samarbejde med en stærk organisation og ejerkredsen, skal eksekvere de ambitiøse planer.

Du får det overordnede ansvar for alle de danske aktiviteter i Sympa. Organisationen omfatter Service Manager, konsulenter, support og Customer Success fordelt på de to kontorer i Aarhus og København. Derudover varetager du egne key accounts og arbejder dermed hands-on med salgsindsatserne sammen med salgs- og marketing-teamet, der refererer direkte til dig – og det er herigennem din succes bliver målt.

Din dagligdag foregår på kontoret i hjertet af Aarhus C og som en del af den samlede ledergruppe i Sympa, deltager du i mødeaktiviteter i Sverige og Finland.

Professionel leder med salg i DNA’et

Du har en videregående økonomisk og/eller kommerciel uddannelse og har oparbejdet professionel erfaring gennem nogle år.

Du har dermed indgående B2B-salgs- og ledelseserfaring og kommer forventeligt fra en tilsvarende stilling og meget gerne inden for SaaS-branchen. Alternativ er du i dag salgs- eller markedsansvarlig og er klar til at sidde for bordenden og varetage det overordnede ansvar for Sympa Danmark.

Som person er du inspirerende, positiv og energisk, men også udrustet med et stærkt ønske om at udvikle, påvirke og skabe resultater. Du er en god leder, som går forrest, stiller krav og er en rollemodel og får dine omgivelser til at vokse.

Ambitionerne er høje og mulighederne mange

Virksomheden står overfor en markant vækst de kommende år. Rejsen fra at være en stærk nordisk leverandør til dominerende på det europæiske marked er sat i gang med en række strategiske tiltag og investeringer. Der er selvsagt meget store personlige udviklingsmuligheder for den rette kandidat, men forventningerne er tilsvarende omfattende.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK