Sales Executive

Vil du være ’Trusted Advisor’ for digitale løsninger, der integrerer ’survey excellence’, Big Data og adfærdsdesign?

Projektsalg med udgangspunkt i kundens forretning

Med reference til Director of Sales and Marketing får du ansvaret for udvalgte markeder, hvor dit fokus primært vil være rettet mod kundemålinger. Du er med fra starten, hvor du sammen med marketing sikrer kvalificeret leadgenerering, som du kontinuerligt følger op på. Dine indsatser på samtlige facetter i salgsprocessen bliver dermed afgørende for din succes.

Dine nøgleopgaver er:

  • Realisering af salgsbudget, hvor du bliver målt på en række KPI’er.
  • Mødebooking, udarbejdelse af tilbud, forhandling og indgåelse af kontrakt.
  • Relationsskabelse – beslutningstagere er typisk på både direktions- og ekspertbrugerniveau.
  • Identificering af nye salgsmuligheder og opbygning af egen pipeline.

Det er vigtigt, at du har indsigt i kundens forretning for på den både at kunne rådgive om den bedst mulige løsning. Din viden henter du i dit netværk, hvor du løbende holder dig orienteret om markedstendenser inden for kunde- og medarbejdermålinger, understøttende platforme og implementeringsplaner på baggrund af data.

Du får base på Ennovas kontor i Aarhus eller København, men de fleste af dine arbejdsdage foregår i ”marken”.

Højt drive og fremragende people skills

Din tidligere succes er opbygget i en tilsvarende funktion, hvor du har skabt resultater med BtB-salg af services. Måske kommer du fra et konsulenthus eller en anden SaaS-virksomhed.

Du har gennemført en kommerciel videregående uddannelse, så du både har et teoretisk og praktisk grundlag for at forstå kundens behov og agere derefter.

Din arbejdsmetode er baseret på metodik og dit fokus på resultatet gør dig i stand til at være engageret og vedholdende gennem en til tider lang salgsproces.

Sidst men ikke mindst er du udadvendt, og med dit empatiske væsen formår du at skabe langvarige relationer baseret på tillid, integritet og professionalisme.

Kollegaer med høj faglighed, der er ivrige efter at byde dig velkommen

Du kigger ind i en ambitiøs virksomhed med høje målsætninger. Det stiller krav til alle medarbejdere på alle niveauer i organisationen, da man i Ennova er bevidst om, at succesen gror nedefra. Den berømte work-life-balance er helt intakt, så der er selvfølgelig fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK