Ambitiøs indkøber med god forretningsforståelse

Har du erfaring med indkøb fra en produktionsvirksomhed, og vil du være med til at videreudvikle indkøbsfunktionen i en spændende nordjysk virksomhed, så den ikke bare matcher aktuelle behov, men også er på forkant med fremtiden?

Du er med til at løfte indkøbsfunktionen og sikrer fundamentet for den fremadrettede vækst

Med reference til Sourcing Manageren bliver du overordnet ansvarlig for en defineret leverandørportefølje. Du kommer til at indgå i virksomhedens indkøbsafdeling, som består af fire fagligt stærke medarbejdere heriblandt den nye indkøber.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig disponering.
  • Opfølgning og analyse af leverandørperformance.
  • Beregning af lagerniveauer.
  • Opfølgning på ordrer.
  • Kontraktforhandling.
  • Indgå i forskellige tværorganisatoriske projekter.

Du vil arbejde i tæt samarbejde med virksomhedens andre afdelinger. Gennem en struktureret og målrettet tilgang deltager du i kontraktforhandlinger med både eksisterende og nye potentielle leverandører.

Proaktiv og passioneret indkøber med erfaring fra produktionsvirksomhed

Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende position i en produktionsvirksomhed, hvor dit job har båret præg af analyse, godt købmandskab, overblik og struktur. Du har en god teknisk forståelse, og du har også gerne erfaring med ABC-analyse/kategorisering, sikkerhedslager og genbestillingspunkter samt leverandørperformance.

Du har et højt drive og en problemløsende tilgang til tingene. Du er proaktiv, analytisk og grundig i din research og besidder et forretningsmæssigt og kommercielt mindset. Du er en teamplayer, som udviser ydmyghed og respekt for det eksisterende men med ambitioner om at udfordre konstruktivt. Du er omstillingsparat og evner at afslutte dine opgaver.

Du er stærk både internt og eksternt, er dialogsøgende og udfordrer kollegaer og samarbejdspartnere med dit fokus på at optimere hele forretningen. Du kommer til at samarbejde med nationale og internationale leverandører, og behersker derfor engelsk i skrift og tale. Du er stærk i Excel, hvor du udarbejder dine indkøbsanalyser, og har du erfaring med Navision, er det en klar fordel, da grundlaget dannes og vedligeholdes i dette.

Del af en succes virksomhed med mulighed for at gøre en forskel

Du vil få en unik mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i takt med virksomhedens udvikling. Du bliver en del af en afdeling, som allerede i dag er en succes. Desuden får du:

  • Frihed under ansvar i en virksomhed med stærke kulturværdier, hvor der er stort fokus på medarbejdertrivsel.
  • Dedikerede kolleger der alle bidrager til virksomhedens udvikling.
  • Gode udviklingsmuligheder.
  • Et spændende og udfordrende job.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK