Produktchef, kemi og værnemidler

Vil du indgå i et marketingteam med kompetente og erfarne kollegaer, hvor du har eget produktkategoriansvar?

Ansvar for branchens stærkeste produkter

I tæt samarbejde med dine skandinaviske kollegaer får du muligheden for at være med til at styrke Berners position – sammen er vi EXPERTS WITH PASSION, som mottoet går på. Berner er en af Europas førende virksomheder inden for direkte salg og rådgivning til B2B-markedet inden for auto- og byggebranchen.

Du får ansvaret for en del af Berners produktportefølje, hvilket hovedsageligt består af værktøj, kemi, befæstelse, skære-, bore-, slibe- og saveprodukter samt personlige værnemidler. Dit område bliver primært kemi og værnemidler.

Dine hovedansvarsområder er:

  • udvikle, vedligeholde og implementere strategier for produktkategorierne.
  • kommercielt ansvar for udvikling og resultat inden for produktkategorierne.
  • vedligeholde sortimenter til kundesegmenterne i de enkelte salgskanaler.
  • forberede og udarbejde teknisk data mm.
  • markedsovervågning inden for produktudvikling, leverandørmarkedet, primære kundesegmenter og lovgivning.
  • opfølgning og indsatser omkring salgs- og avanceudvikling herunder ansvar for salgs- og produkttræning af sælgerne.

Du kommer især til at arbejde tæt sammen med salgsorganisationen, internationale kollegaer og disponeringen. Din base bliver på kontoret i Nørresundby, hvor du indgår i marketingteamet.

Passioneret og solid erfaring inden for kemiområdet

Du har min. 3-5 års relevant erhvervserfaring, gerne med markedskendskab inden for byggebranchen. Du har formentligt en teknisk baggrund med passion og erfaring inden for kemiområdet, evt. også inden for arbejdsmiljøområdet – og gerne suppleret med en teknisk uddannelse inden for kemi.

Du har også en kommerciel og markedsorienteret tilgang til opgaven, hvilket er en vigtig faktor for at få succes i jobbet.

Du er proaktiv og går selvstændig til alle opgaver med et stort engagement og drive – dette sikrer, at du når dine mål.

Vigtigst af alt, formår du at kombinere dit kommercielle mindset med det produkttekniske, og har en ’can-do’ tilgang. Du har derfor en stærk forretningsmæssig tilgang samtidig med, at du mestrer den tekniske viden, som gør dig i stand til at sparre med salg og kunder.

Som produktchef får du stor indflydelse på dagligdagen, hvor du finder optimale løsninger til gavn for Berners kunder.

Berner er en stor og international koncern, hvorfor du mestrer engelsk både i skrift og tale. Derudover er du en rutineret bruger af Office-pakken, primært Excel og Power Point. Det er klart fordelagtigt, hvis du har erfaring med SAP R/3 og PIM systemet STEP.

En uformel organisation med et inspirerende arbejdsmiljø

Du får et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af marketingfunktionen og produktkategorierne. Berner-koncernen er motiverende med gode kollegaer, hvor der altid er plads til god sparring. Vil du være en del af organisationen?

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK