Plant & Process Specialist

Forestil dig en fremtid, hvor du har en nøglerolle i en international koncern, der udvikler unikke systemer, som bidrager til reduktion af CO2-emissioner.

Strømlining af Plant & Process på globalt plan

Skamol har 6 fabrikker placeret i Danmark, Polen og Rusland, hvor fokus lige nu er transformering af Production Operations mod mere effektive og standardiserede produktionsfaciliterer.

Med reference til COO bliver det dit ansvar, som Plant & Process Specialist, at drive optimeringsprojekter på tværs af koncernens fabrikker og landegrænser, så produktionen til enhver tid lever op til Skamols strategiske målsætninger.

For at få succes i jobbet skal du:

  • Gennemføre procesanalyse
  • Løbende identificere og eksekvere optimeringsmuligheder
  • Udarbejde teknisk dokumentation i overensstemmelse med normer og regulativer
  • Lave oplæg til nye investeringer
  • Bidrage til forbedringer og om nødvendigt konfliktløse.

Arbejdspladsen er hovedsageligt på Skamols hovedkontor i Aarhus, men der vil naturligt være projekter, der kræver fysisk tilstedeværelse på fabrikkerne. Derfor kan du forvente ca. 20-25 rejsedage om året.


Faglig kompetent med et overblik, der sikrer fremdrift

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed, ideelt set inden for procesindustri. Derudover har du en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, som du måske har supplereret med en kommerciel overbygning.

Kombinationen af ovenstående giver dig solide kompetencer inden for proces- og mekanisk udstyr, PI-diagrammer og anvendelse af værktøjer som AutoCAD. Gennem tiden har du tilsvarende opbygget viden om arbejds- og miljøsikkerhed, CE-mærkning og øvrige direktiver samt regulerende krav ift. produktionsudstyr.

Du arbejder effektivt og struktureret og motiveres af tværfagligt samarbejde i et internationalt miljø, hvor det er elementært, at du begår dig på forhandlingsniveau både på dansk og engelsk.

Tid til fordybelse, dygtige kolleger, engageret team og godt arbejdsklima

Hvis du kan identificere dig med ovenstående beskrivelser, hører vi meget gerne fra dig…

Skamol garanterer faglig sparring, personlig udvikling og en kultur, der bærer præg af høje ambitioner og samtidig lægger vægt på fleksibilitet og nærhed.

Søg stillingen