Lagerchef

Ansvar for et af Frode Laursens største og mest veldrevne logistikcentre på 110.000 m2 i Jyderup.

Professionel drift med stort ledelsesansvar og fokus på optimering

Som lagerchef har du ansvaret for driften af logistikcenteret, så dette til enhver tid lever op til de veldefinerede målsætninger og handlingsplaner. Der er 170 medarbejdere + vikarer, som du leder gennem et stærkt mellemlederteam, så I sammen skaber orden, struktur og trivsel i hverdagen.

Dine primære opgaver er dermed:

  • Løbende optimering af driften og alignment af processer ud fra KPI’er og afvigelser
  • Vedligeholdelse af en høj leveringssikkerhed til kunder og transportdivisioner
  • Udvikling og coaching af mellemlederne
  • Deltagelse i tværgående lagerprojekter på tværs af funktioner og lande.

Inden den nuværende lagerchef giver staffen videre, vil han være din mentor i onboarding-processen, ligesom du selvfølgelig også får en grundig og målrettet introduktion til logistikcentrene i Tyskland, Sverige, Finland og Danmark.

Du refererer til divisionschefen for Frode Laursens logistikcentrer, som er placeret på hovedkontoret i Vitten ved Aarhus og som vil være din naturlige sparringspartner i dagligdagen.

Solid erfaring med lagerdrift og ledelse af timelønnede

Du kommer helt sikkert fra en lignende stilling, og hvis du har beskæftiget dig med dagligvarer og 3PL, er det en klar fordel.

Som leder er du direkte og tydelig i din kommunikation, men møder naturligvis både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde. Du er en typisk selvstarter, er driftig og handlekraftig og evner dermed at fastholde momentum både i perioder med højt og lavt aktivitetsniveau.

Din høje grad af robusthed gør, at du ikke lader dig slå ud, hvis der forekommer situationer med mange interessenter. Derfor er du også i stand til at træffe den bedst mulige beslutning – også selvom denne ikke altid er den mest populære.

En spændende hverdag med en stor grad af indflydelse

Frode Laursen er en organisation med en stærk kultur og hurtige beslutninger. Hertil bliver du en del af et netværk med nogle af branchens bedste folk, hvor du får mulighed for at præge udviklingen for en af Skandinaviens mest succesfulde virksomheder inden for 3PL.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK