Service Team Manager

Efterspørgslen Sympas HR-løsninger er kraftigt stigende i Danmark, så der er fart på i organisationen. Derfor leder vi efter en Team Manager, der kan være med til at få enderne til at nå sammen i de mange projekter og skabe endnu mere værdi for kunderne.

Bredt ansvar, hvor du arbejder hands-on

Med reference til Country Directoren får du som Service Team Manager ansvaret for at videreudvikle en professionel konsulentorganisation, hvor du gennem et stærkt lederskab sikrer fremdrift på kundeprojekterne.

Opsummeret er der følgende opgaver i rollen:

  • Nærmeste leder for konsulentteamet, der lige nu består af 4 medarbejdere – ambitionen er, at teamet over det næste år udvides med yderligere 2-4 nye sympaticos

  • Operationel planlægning – du sikrer glidende implementering af nye kunder og den rette ressourcefordeling undervejs

  • Supportering af salgsteamet – planlægning, priser, demo og alle de andre elementer, der får projekterne til at gå op i en højere enhed

  • Deltagelse i styregrupper og workshops på kundeprojekter – dermed bliver du en betroet samarbejdspartner for både kunder og kollegaer.

Kollegaer på tværs af landegrænser

Med base på kontoret i Aarhus C indgår du i et internationalt samarbejde med dine kollegaer i de øvrige Sympa lande: Sverige, Norge, Holland og selvfølgelig Finland, hvor hovedkontoret ligger og din faglige reference også befinder sig.

Din succes afhænger af…

  • At du har indgående kendskab til B2B og erfaring med levering af IT-ydelser. Hvis du kommer fra SaaS-branchen, er du foran på point.
  • At du er den fødte projektleder, der med et sikkert overblik fastholder momentum uanset opgavens størrelse og omfang
  • At du er en dygtig personaleleder
  • At du har lyst til at lære håndværket med Sympa HR-løsningen, så du kan hoppe ind og ud af projekter efter behov.

Du har formentlig en videregående uddannelse og har arbejdet som professionel leder i nogle år. Måske er du startet som konsulent og/eller projektleder og har gennem de seneste år udviklet dig over i en ledelsesrolle, hvorfra du nu er klar til at tage næste skridt. Vigtigst er, at du som person er inspirerende, positiv og energisk, men også udrustet med et stærkt ønske om at udvikle, påvirke og skabe resultater.

Ambitionerne er høje og mulighederne mange

Virksomheden står overfor en markant vækst de kommende år. Rejsen fra at være en stærk nordisk leverandør til at være dominerende på det europæiske marked er sat i gang med en række strategiske tiltag og investeringer. Der er selvsagt meget store personlige udviklingsmuligheder, hvor du helt sikkert kan sætte dit eget præg på stillingen.

BEMÆRK, AT VI HAR BRUG FOR DIT CV PÅ ENGELSK

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK