Teamkoordinator til økonomi- og projektteamet

Vil du være en del af et institut, hvor vi er med til at løse store, aktuelle samfundsudfordringer som fx den bæredygtige omstilling og kortlægning af corona virus mutationer?

Stillingsbeskrivelse

Engageret og erfaren med teamlederkompetencer

I stillingen som teamkoordinator ved Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet vil du både indgå i økonomi- og projektteamet med en fast projekt- og opgaveportefølje samtidig med, at du også varetager den faglige ledelse for hele projektteamet på instituttet. Du vil ligesom dine øvrige kollegaer referere til sekretariatschefen. Det samlede økonomi- og projektteam består af både projektadministratorer, fundraiser, økonomielev og en økonomiansvarlig, der alle arbejder sammen om at styrke instituttets økonomi og projektportefølje. Instituttets projektportefølje tæller omkring 180 eksterne bevillinger, fordelt på EU midler, private fonde og statslige midler. Det er derfor forventet, at du har stærke administrative kompetencer inden for forskningsprojekter og ekstern funding.

Du får ansvaret for at sikre en høj og ensartet kvalitet i administrationen af forskningsprojekter - i hele processen fra ide til ansøgning (pre award) og administration af den konkrete bevilling (post award). I samarbejde med instituttets økonomiansvarlig bliver du ligeledes ansvarlig for budgetlægning og periode- og månedsopfølgning for instituttets samlede eksterne omsætning.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Koordinering af opgaver og ressourcer i projektteamet
 • Sikre og løbende udvikle ledelsesrapportering til projektledere som institutledelse
 • Agere sparringspartner for projektledere samt instituttets ledergruppe
 • Optimere, systematisere og udvikle processer og arbejdsgange med effektiv implementering
 • Sikre efterlevelse af gældende interne og eksterne retningslinjer med en høj grad af standardiserede processer på tværs af organisationen
 • Etablere og indgå i brede, tværgående arbejdsfællesskaber på forskellige niveauer i organisationen
 • Understøtte faglig sparring og kompetenceudvikling af projektteamet

Derudover vil du også varetage en række opgaver inden for: Økonomisk styring af bred projektportefølje af bevillinger, udarbejdelse af regnskaber og budgetter og generel opfølgning mm.

Du følger op og afslutter både egne og fælles opgaver.

Du har flere års erfaring med projektadministration gerne fra et universitet eller anden videregående uddannelsesinstitution. Din uddannelsesmæssig baggrund er gerne inden for regnskab og økonomi, gerne på kandidatniveau fx som HD, cand.merc. eller cand.oecon. Vigtigst er, at du allerede har helt styr på statusrapportering, dataanalyse og nøgletal, og du er naturligvis flydende både skrift og tale på dansk og engelsk.

Som person er du:

 • Energisk og motiveres af en spændende og varieret hverdag
 • Engageret og initiativrig af natur, og du formår altid at motivere dit team ved at gå forrest
 • Nytænkende og ikke bange for at udvikle eksisterende processer og ansvarsområder
 • Analytisk, struktureret, og du evner at skabe overblik over store og komplekse opgaver
 • Positiv, i godt humør og besidder gode samarbejdsevner.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning i henhold til overenskomst for akademikere i Staten med indplacering som AC-fuldmægtig eller Specialkonsulent. Indplacering sker på baggrund af kompetencer, erfaring og anciennitet med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Såfremt indplacering sker som AC-fuldmægtig ydes rådighedstillæg i stillingen.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingen er ledig til besættelse fra 01.02.2021 eller snarest herefter.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK