Controller

Væksten i BMS-koncernen fortsætter og det giver dig mulighed for at blive en del af en dynamisk og velfungerende økonomifunktion, hvor din indsats kan være med til at påvirke udviklingen.

Økonomistyring med varieret opgaveportefølje

Med reference til CFO’en får du en central rolle i økonomifunktionen, så denne også fremadrettet er professionel og effektiv i sin forretningsunderstøttelse.

Du tager aktivt del i den daglige drift, hvor du samtidig sikrer optimale forretningsgange på tværs af koncernen og gruppens selskaber, så du på den måde bidrager til solide ledelsesbeslutningsgrundlag.

Med base på hovedkontoret i Nørresundby og som en del af et team på 12 dedikerede kollegaer i økonomiafdelingen har du daglig kontakt til andre afdelinger og selskaber i BMS samt øvrige stakeholders.

Dine opgaver omfatter:

  • Controlling og driftsanalyser af forskellige forretningsområder i BMS-koncernen (både i ind- og udland), herunder sparring med den daglige ledelse
  • Integration af nye selskaber i BMS-koncernen
  • Afstemninger i forbindelse med månedsafslutning
  • Support til forretningen ved implementering og udvikling af fælles økonomisystemer
  • Økonomistyring, budgetudarbejdelse og løbende opfølgning
  • Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber (interne og eksterne regnskaber i tilknyttede selskaber) samt klargøring af materiale til revisor
  • Konsolideringsopgaver.

Analytisk stærk med nogle års erfaring

Forventeligt er du uddannet cand.merc.aud. eller HD(R) og har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i en international virksomhed. Alternativt kommer du fra revisionsbranchen.

Du er en tillidsskabende teamplayer, der tænker løsningsorienteret, og du er dygtig til at kommunikere komplekse sammenhænge med en god portion gennemslagskraft. Du motiveres af at arbejde i et afvekslende miljø, hvor dine opgaver spænder fra forretningsudvikling til mere lavpraktiske driftsopgaver – du får brug for både at arbejde med detaljerne og med et fokus på helheden.

Selvfølgelig er du fortrolig med anvendelsen af ERP, Excel og BI-systemer, ligesom du behersker engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Indflydelse i en europæisk førende virksomhed

Du bliver en vigtig sparringspartner i den fremtidige vækst af forretningen, og du får dermed mulighed for selv at præge stillingen og din karrierevej…

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK