IT-systemkonsulent

Er du i stand til at yde verdens bedste brugersupport, og mestrer du disciplinerne omkring IT-drift - klassisk og cloud?

Teknisk support og stærk problemknuser

For at styrke IT-afdelingen og sikre den forsat gode performance, søger vi en kollega til en nyoprettet stilling, som kan yde den bedste support og service til kollegaerne samt bidrage til udvikling og drift af hele virksomhedens IT-infrastruktur. Som IT-systemkonsulent hos Tomex i Aalborg kan du se frem til at være i en meget alsidig rolle med et tæt samarbejde med IT-chefen.

Dine hovedopgaver vil være 1st og 2nd level support, drift af servere, cloud services (Azure og Microsoft 365), samt implementering af en række spændende projekter, f.eks.:

  • Automatisk udrulning af Windows 10 klienter via InTune og Autopilot
  • Konsolidering af servere
  • Udrulning og forankring af OneDrive, SharePoint Online og Teams
  • Migrering af servere til Microsoft Azure
  • Opdatering af server/SAN infrastruktur

Alle disse projekter er i samarbejde med IT-chefen hos Tomex.

Jovial og skarp på IT

Du har solid erfaring med at yde IT-support på højt niveau, hvor hurtig reaktions- og løsningstid prioriteres højt, samt synlighed og tilgængelighed blandt kolleger er helt naturligt for dig.

Du har erfaring med flere af disse teknologier: Drift af Windows Server og klient, Microsoft 365, herunder InTune, Autopilot, SharePoint Online, Teams, Microsft Azure og Exchange Online.

Hvis du har kendskab til eller interesse for at lære Citrix, Veeam, VMWare er det bestemt også en fordel.

Du er hjælpsom og fleksibel, og du trives i en varieret hverdag, hvor både projekter og løbende ad hoc-opgaver skal løses. Dit servicegen skinner igennem, og du kan og vil bidrage til virksomheden både fagligt og socialt. Du går struktureret og metodisk til dine opgaver, og du kan løse dine opgaver både selvstændigt og i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.

Du er selvstændig og kan bevare overblikket, men du har samtidig sans for detaljen og er ikke bange for at tage del i alle typer opgaver.

Du er positiv, resultatorienteret, struktureret og dynamisk; og gennem din personlighed, engagement og planlægning opnår du dine mål.

Du har en relevant uddannelse indenfor IT – Datamatiker, IT-supporter eller lignende.

En dynamisk og alsidig hverdag

Du bliver en del af en international virksomhed med base centralt i Aalborg. Tomex har et stærkt kollegialt miljø, som du helt sikkert får glæde af. Du kommer i sagens natur til at arbejde med mangeartede opgaver, men får samtidig muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen og din udvikling.

Tomex har en unik kultur, en særdeles sund økonomi og et organisatorisk fladt hierarki, hvor der er højt til loftet.

Lønnen er efter kvalifikationer, hvor du desuden får pensionsordning, frokostordning samt en række personalegoder.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK