Planlægger

Er du grundig og struktureret? Og brænder du for at tage ansvar, udvikle og drive en planlægningsfunktion selvstændigt?

Du ved alt om ”when, where and how”

Der er fart på ved Blaest. Faciliteter og testaktiviteter er blevet udvidet, hvorfor de nu leder efter en planlægger med solid erfaring til en nyetableret selvstændig funktion med reference til driftslederen. Hos Blaest udfører de strukturel test af vindmøllevinger for verdens største vindmølle- og vingeproducenter. Alle nyudviklede vindmøller skal igennem en typegodkendelse, og vingetest er en obligatorisk del af denne proces. Typegodkendelsen og den efterfølgende markedsintroduktion følger altid en stram tidsplan, og det er derfor helt afgørende, at alle tests gennemføres til tiden i henhold til aftalte planer – og det er her, at du kommer ind i billedet. Dine arbejdsopgaver er inden for planlægning og indkøb, og din planlægning er en central funktion i virksomheden, så du er forberedt på, at hver dag kan se forskellig ud, da der løbende sker ændringer i testplanerne.

Du udvikler og driver en planlægningsfunktion selvstændigt, og dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

  • Overordnet planlægning og prioritering af testaktiviteter, herunder løbende vurdering af kapacitet og ressourcebehov sammen med ledelsen.
  • Løbende opdatering af testplan og detailplanlægning af tests – hvilke dage/uger laves hvad.
  • Daglig kommunikation med både ingeniører og teknikere omkring testplanlægning og -afvikling.
  • Skabe overblik over hvilket udstyr der skal bruges til tests og hvornår.
  • Indkøb af udstyr, materialer og forbrugsvarer.
  • Deltagelse i udvikling og vedligehold af nyt planlægningsværktøj.
  • Varemodtagelse og lagerstyring.

Du trives i en hverdag præget af forandring

Det er helt afgørende, at du har en solid erfaring og evner inden for logistik og planlægning af komplekse og langvarige opgaver. Din baggrund er teknisk, så du er i stand til hurtigt at forstå et testforløb mht. både aktiviteter og udstyr. Du er foran på point, hvis du har kendskab til eller erfaring med testaktiviteter, vingeteknologi, indkøb eller lagerstyring.

IT er en naturlig del af din hverdag, hvorfor du har godt kendskab til forskellige programmer inden for logistik, samt til Office 365, Sharepoint og Excel.

Du arbejder i en dynamisk hverdag, hvor alt ikke er på plads og i faste rammer. Derfor skal du være energisk og kunne bevare overblikket, når mange opgaver skal håndteres parallelt. Du arbejder tæt sammen med både teknikere og ingeniører, så det er vigtigt, at du har let ved at omgås forskellige persontyper på alle niveauer.

Din personlighed er bl.a. karakteriseret ved ordene:

  • Struktureret
  • Ansvarlig
  • Grundig.

Fleksibilitet og kundens behov er i fokus

BLAEST har en åben og ærlig virksomhedskultur, og de lægger vægt på at sige tingene, som de er. De er en mindre organisation med et uformelt arbejdsklima, men de går samtidig ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet og troværdighed. Du vil møde en varierende hverdag med rig mulighed for at påvirke egne opgaver, du kan selv tilrettelægge dit arbejde, og du tilbydes velordnede løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK