Salgschef

Er du den fødte people manager, der formår at samle, udvikle og løfte dine medarbejdere, og er du samtidig motiveret af salg, gode resultater og vækst?

Målrettet forretningsstrategi, godt købmandskab og kompetent ledelse

Lokal Forsikring står på tærsklen til et nyt spændende kapitel, da en ambitiøs vækststrategi er klar til at blive eksekveret. Der er et stort potentiale og selskabet ønsker at udnytte sit lokalkendskab, veletablerede partnerskaber og ikke mindst de nyeste teknologier for at vinde markedsandele.

Med base på hovedkontoret i Næstved og med reference til den adm. direktør bliver du en del af en velfungerende ledergruppe, hvor de kommercielle aktiviteter er dit ansvar, samtidig med at du varetager en bred lederfunktion.

Øverst i din jobskrivelse står:

  • Ansvarlig for selskabets salgsorganisation, assurandører og kundeservicechefen, i alt 33 medarbejdere
  • Indfrielse af strategiske målsætninger og løbende rapportering herpå
  • Etablering og implementering af forretningsgange koncentreret omkring salgsfremmende aktiviteter
  • KPI-udvikling, opfølgning og definition på konkrete handlingsplaner på baggrund af disse
  • Bidrage til datadrevet salg og dermed videreudvikling af teknologiske salgsværktøjer
  • Rådgivning og salg til selskabets “vigtigste” kunder

Og i næste afsnit står der:

Du committer dig til at fokusere på helhedsorienteret ledelse, forretningsudvikling og performance management, så metoder, processer og arbejdsgange effektiviseres og indtjeningen dermed optimeres.

I dit grund-DNA er du en naturlig leder

Du har forventeligt en uddannelse fra forsikringsakademiet på niveau 4, så du har den teoretiske viden til at løfte opgaven. Det er helt afgørende, at du har solid erfaring fra en tilsvarende funktion fra finans- eller forsikringssektoren. Måske har du gennem tiden suppleret med en ledelsesmæssig efteruddannelse.

Du har dine værdier på plads og har ikke behov for at sætte dig selv forrest. Du har tværtimod en naturlig nysgerrighed på mennesker og ved samtidig, at de bedste resultater skabes, når det sker i tæt samarbejde og involvering med kollegaerne i organisationen, så det både er sjovt og meningsfyldt for den enkelte at gå på arbejde. Du har respekt for det enkelte menneske uanset organisatorisk placering samt troen på, at mennesker fungerer bedst, når man giver dem fuld tillid, ser dem, hører dem og anerkender dem.

Er det dig, vi beskriver?

Vi ved, at vi stiller store krav til både dine faglige og personlige kompetencer – til gengæld kan du forvente at få en afgørende rolle for Lokal Forsikrings fremadrettede vækst. Du bliver selvfølgelig aflønnet efter dine kvalifikationer og bliver en aktiv medspiller på et hold, hvor alle er engagerede på egne, selskabets og kundernes vegne.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK