Revisor med fokus på karriereudvikling

Du er lyttende og tager ansvaret for dine opgaver – og det er dit job at pege på, hvor kunden kan spare, effektivisere og få mere ud af sin virksomhed.

Vågent øje på økonomien og sparring med kunderne

Som revisor i Kovsted & Skovgård bliver du en del af et moderne statsautoriseret revisionsfirma, der sætter faglig kvalitet og forretningsmæssig vækst i højsædet. Du kan sætte fart på din karriere med en ansættelse her!

Opgaverne spænder bredt fra revision og regnskabsudarbejdelse til budgettering, opstart af bogholderi, it og en række andre rådgivningsopgaver. Allervigtigst er det, at du sætter en ære i at yde værdiskabende revision for kunderne.

Du kan enten få base på kontoret i Aarhus eller Ebeltoft. Det afhænger af din bopæl, men vi foretrækker, at du har en transporttid på max 30-45 minutter.

Godt i gang og motiveret efter at lære mere

Du har allerede nogle års erfaring, som du har opnået i branchen de seneste 2-3 år. Du er enten i sidste del af din uddannelse som cand.merc.aud. eller HD(R), eller også har du allerede fået et flot eksamensbevis.

Din tilgang til opgaverne er med øje for løsninger, og du lader dig ikke begrænse af udfordringer. Din selvstændighed gør dig i stand til at træffe beslutninger, men samtidig er du fleksibel og empatisk.

Struktur er for dig en selvfølgelighed, ligesom du også ved, at rettidig rapportering, tydelig forventningsafstemning og effektive processer er afgørende for et godt samarbejde.

Måske er det også dig, der kommer med optimeringsforslag og nye vinkler på tingene.

”Medarbejderne er vores vigtigste aktiv”

Firmaet siger selv: ”Det er firmaets politik, at medarbejderne er engagerede i forhold til de arbejdsopgaver, som de løser. Engagerede medarbejdere opnås bedst gennem gode fysiske rammer og et arbejdsmiljø, der præges af samarbejde og fleksibilitet overfor medarbejderne.

Hos Kovsted & Skovgård forventer vi en del af hinanden, herunder stort engagement, vilje til konstant udvikling og stort medansvar for til stadighed at tilføre, og ikke mindst udnytte, den viden, der skal være til stede og tilføres organisationen.”

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK