Technical Buyer

Motiveres du af at arbejde med teknisk indkøb af komponenter, udstyr og serviceopgaver, optimering, leverandørudvikling, har du en god teknisk og økonomisk forståelse, og brænder du for at gøre en forskel?

Teknisk indkøb og leverandørkontakt

Som teknisk indkøber på Aalborg Portland A/S, bliver du en del af et team af dygtige medarbejdere, som løfter i flok og har ansvaret for, at Aalborg Portland A/S hele tiden er konkurrencedygtig og på forkant med pris, leveringssikkerhed og kvalitet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du vil med udgangspunkt i materiale- og kravspecifikationer, foretage det tekniske indkøb af komponenter, udstyr og serviceopgaver, til virksomhedens cement procesanlæg, hos underleverandører i Danmark og i udlandet.
  • Du vil i tæt samarbejde med Vedligeholdelsesafdelingen gennemføre behovsanalyser og udbudsforretninger.
  • Du vil deltage i investeringsprojekter af tekniske anlæg til produktionen i tæt samarbejde med projektledere i Investeringsafdeling.
  • Du vil varetage forhandlinger af aftaler og udarbejde leverandør kontrakter.
  • Du vil stå for leverandørevaluering, opfølgning på leverandør performance og for den interne rapportering.

Stærk teknisk faglighed

Du har en teknisk uddannelse eller en håndværksmæssig baggrund med en stærk teknisk forståelse. Du har erfaring med teknisk projektindkøb og kan læse og forstå en teknisk tegning. Din faglige drivkraft gør, at du arbejder proaktivt gennem en aktiv igangsættelse og opfølgning af indkøbsaktiviteter.

Dine IT-kompetencer er gode, og du har erfaring med ERP-systemer. Hvis du har erfaring med SAP, er det bestemt en fordel.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale, og du har gode kommunikative evner.

Din personprofil:

  • Du arbejder struktureret og systematisk.
  • Du har godt købmandskab i blodet og kan bevare overblikket, også når det går rigtig stærkt.
  • Du ser forandringer som en spændende udfordring og arbejder med kontinuerlige forbedringer og optimering som en naturlig del af din hverdag.
  • Du kan lide at arbejde i et til tider hektisk miljø, og gennem dit synlige engagement skaber du gode samarbejdsrelationer på tværs i organisationen.

Stærkt sammenhold i et faglig dygtig team

Aalborg Portland tror på, at et stærkt sammenhold er det mest solide fundament for en kultur, hvor de får noget fra hånden. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der gerne vil hinanden, og som gerne dækker ind for hinanden.

Et spændende og motiverende job, en masse gode kollegaer, hvor faglighed og personlig udvikling er lige så vigtigt som det gode humør.

Aalborg Portland tilbyder en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedssikring.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK