Commercial Manager

Strategien er fastlagt for et nyt forretningsområde i en markedsledende koncern – er det dig, der kan skabe synlige resultater med kunden i centrum og dermed stå i spidsen for den fremadrettede vækst?

Du afdækker vækstpotentiale og eksekverer på mulighederne

Markedet, som vores kunde opererer på, er domineret af få store aktører. Med dine kommercielle kompetencer, betydelige netværk og interesse, bliver det derfor din fornemste opgave at opbygge den kommercielle del af et nyetableret selskab i koncernen.

Det er dit ansvar at udarbejde og realisere en go-to-market strategi, identificere salgsmuligheder, opbygge en pipeline og realisere salgsbudgetter. Du har indsigten i kundens forretning, så du kan rådgive om den bedst mulige løsning.

Du bliver en del af en stor koncern, og vil modtage nødvendig opbakning til at generere en forventelig omsætning på et større trecifret millionbeløb. I takt med udviklingen af virksomheden, udvikler din stilling og ansvarsområde sig også, så du kan forvente personaleansvar, hvor du sætter det rigtige hold.

For at sikre positiv udvikling af det nye forretningsområde, er det dig, der

  • afdækker og identificerer markedspotentialet hos relevante kunder
  • etablerer dialog og opbygger relationer med relevante beslutningstagere på et operationelt og strategisk niveau
  • kontinuerligt følger op på kundemøder og sikrer en effektiv eksekvering på aftalte initiativer
  • holder dig up-to-date på markedstendenser og konkurrencesituationen.

Som Commercial Manager vil du have reference til ledelsen. Dine kunder vil typisk være repræsenteret i hele Danmark, hvorfor du skal forvente en god del rejseaktivitet, men din bopæl/geografiske placering er ikke afgørende.

Ambitiøs kommerciel profil med retail-baggrund

Du er uddannet cand.merc., HD(A) eller tilsvarende, så du har de teoretiske værktøjer på plads. Vigtigst er, at du har omfattende erfaring med salg og forretningsudvikling samt en solid økonomisk indsigt, som gør dig i stand til at skabe vækst. Du kommer forventeligt fra en position inden for detailbranchen, hvor du har arbejdet med salg, marketing eller indkøb.

Du trives i et miljø, hvor du arbejder strategisk og samtidig mestrer detaljen for at kunne drive stabile resultater i en virksomhed, hvor alle marginaler tæller. Du har en stærk analytisk tilgang, er initiativrig og kan identificere fremtidens muligheder.

Detailbranchen vil som udgangspunkt være målgruppen for selskabets aktiviteter, hvor det er afgørende for din succes, at du evner at indtage rollen som trusted advisor på strategisk niveau overfor de beslutningstagere, der typisk sidder i marketing og/eller indkøb.

Du er foran på point, hvis du tidligere har arbejdet med at starte – og forme – et nyt forretningsområde.

Business Development er det bærende element i hverdagen

Du vil indgå i et uformelt og professionelt team, hvor beslutningshastigheden er høj, og hvor der stilles krav til både dine løsninger og performance. Til gengæld får du stor indflydelse og handlefrihed på din egen hverdag, og du får muligheden for at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer i tæt samarbejde med en innovativ og handlingsorienteret ledelse.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK