Financial Controller med lederpotentiale

Er du ambitiøs, tillidsskabende og analytisk? Og kunne du tænke dig at være en nøglemedarbejder i en af verdens største virksomheder inden for løsninger til overfladebehandling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Økonomistyring med varieret opgaveportefølje

Med reference til CFO’en får du en central rolle i økonomifunktionen, så denne også fremadrettet er professionel og effektiv i sin opgavevaretagelse og forretningsunderstøttelse.

Du tager aktivt del i den daglige drift, hvor du sikrer optimale forretningsgange internt samt på tværs af koncernen og gruppens selskaber, så du på den måde bidrager til solide ledelsesbeslutningsgrundlag.

Dine opgaver omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Forretningscontrolling og driftsanalyser med henblik på understøttelse af besluttede forretningsstrategier både på selskabsniveau i Danmark og på gruppeniveau i Centraleuropa.
 • Budgetlægning og -opfølgning, herunder løbende forecast.
 • Månedsafslutninger.
 • Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber (interne og eksterne regnskaber) samt klargøring af materiale til revisor.
 • Primær kontakt til de eksterne revisorer.
 • Rapportering i henhold til koncernens behov og standarder.
 • Sikre overholdelse af finansielle compliance regler og interne company policies i samarbejde med dine internationale kolleger.
 • Medvirke i udvikling af procedurer og politikker i henhold til Company Best Practice.
 • Vedligeholdelse af relevante forretningssystemer.
 • HR-administrative opgaver, såsom fx løn, kontrakter og medarbejdertilfredshedsundersøgelser.
 • Ad hoc-ledelsesopgaver for og sparring med CFO og den øvrige ledelse.

Analytisk stærk med international erfaring

Forventeligt er du uddannet cand.merc.aud. eller HD(R) og har min. 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling i en international virksomhed.

Du er en tillidsskabende teamplayer, der tænker løsningsorienteret, og du er dygtig til at kommunikere komplekse sammenhænge med en god portion gennemslagskraft. Du motiveres af at arbejde i et afvekslende og internationalt miljø, hvor dine opgaver spænder fra udviklingsopgaver til mere praktiske driftsopgaver – du får brug for både at arbejde med detaljerne og med et fokus på helheden.

Du har ambitioner og den nødvendige personlige pondus og lyst til på sigt at involvere dig i ledelsesopgaver.

Selvfølgelig er du fortrolig med anvendelsen af ERP, Excel og BI-systemer, og hvis du har erfaring med Oracle, er det en væsentlig fordel. Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Indflydelse i en af verdens førende virksomheder inden for overfladebehandling

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling i en global virksomhed, hvor du får en central rolle i det danske selskab som på flere områder spiller en koordinerende nøglerolle på tværs af koncernens centraleuropæiske selskaber.

I det danske selskabs hovedkontor indgår du i et uhøjtideligt og åbent samspil med dine kolleger med et godt arbejdsmiljø.

Du får stor alsidighed og bredde i jobbet samt optimal mulighed for både faglig, personlig og – på sigt – ledelsesmæssig udvikling.

En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og kompetencer.

Der må påregnes mindre rejseaktivitet i primært de centraleuropæiske lande.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK