Projektleder til R&D projekter

Mestrer du projektledelse og kan du tænke dig at blive en nøglespiller på strategiske vigtige projekter på tværs af afdelinger i et innovativt miljø?

Du anvender hele din værktøjskasse og erfaring

I samarbejde med dine kollegaer, både i R&D, på tværs af interne funktioner og eksterne partnere, er dit primære ansvarsområde at sikre, at udvalgte strategisk vigtige projekter bliver gennemført til rette tid og med høj kvalitet. Der anvendes en velafprøvet Stage-Gate model, som forløber således:

 • Opgavedefinition & business case
 • Konceptudvikling
 • Full-Scale udvikling
 • Test & validering
 • Godkendelser
 • Kommercialisering og overlevering til produktionen.

Dine primære opgaver er dermed at:

 • lede udviklingsprojekter fra idé og gennem alle projektets faser.
 • sikre progression i projektet - i henhold til tidsplanen.
 • videreformidle og rapportere resultater og observationer løbende.
 • være proaktiv og tage initiativ i forhold til projekterne og opgaverne.
 • indsamle relevant viden: virtuelt samt deltagelse i seminarer og konferencer.
 • planlægge og eksekvere på relevante tests.
 • samarbejde med råmateriale leverandører, videnscentre samt internt i Cembrit.

Erfaring med projektledelse og ansvarsbevidst

Vi leder efter dig som har god erfaring med projektledelse, og som kan udfylde en ansvarsfuld rolle, hvor du naturligt bliver en nøglespiller på tværs af afdelinger og opgaver.

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er som ingeniør (Arkitektur & Design, Bygnings- eller lignende), bygningskonstruktør eller lignede.

Din værktøjskasse er desuden fyldt op med projektlederredskaber, og du har minimum 5 års erfaring med projektledelse – fordelagtigt inden for byggebranchen. Uanset hvad er du en udadvendt person med god sans for planlægning, struktur og et godt indblik i, hvad det vil sige at drive gode udviklingsprojekter.

Du trives i et internationalt og travlt miljø, hvor meget af kommunikationen foregår på engelsk. Du arbejder selvstændigt, er initiativrig, har et mærkbart drive, hvor du både fokuserer på udvikling og fortsat fremgang.

Dine kolleger ser dig som en dygtig, involverende og motiverende projektleder, som er eminent til at styre projekter. Dine kommunikationsevner er i top på både dansk og engelsk. Du er udadvendt og kan begå dig på alle niveauer – og med dit gode humør samarbejder du ubesværet med både interne og eksterne interessenter. Du forstår dermed at sætte retningen, og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaverne.

Vi lægger vægt på, at du har flair for IT og er hjemmevant i enten AutoCAD eller Sketchup. Derudover bruger du naturligvis diverse programmer til tidsplanlægning og Office-pakken.

Dine resultater og motivation definerer dine fremadrettede udviklingsmuligheder

Hos Cembrit er der fart på. Hvis du vil med på rejsen, kan du være med til at sikre den fortsatte succes.

Du vil blive en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed, med en masse dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes. Engagement, arbejdsglæde, en god arbejdsindsats og holdånd er vigtige værdier i Cembrit.

Som projektleder er du i høj grad med til at præge udviklingen, og du vil få stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Der kan forventes ca. 15 rejsedage årligt, primært til laboratoriet i Tjekkiet, andre produktionssites samt leverandører og samarbejdspartnere.

Søg stillingen