International projektleder

Har du en byggeteknisk baggrund, og kunne du tænke dig at kickstarte en karriere i en spændende international virksomhed?

Professionel tilgang til at realisere nye ideer og udviklingstiltag

Du leder flere sideløbende projekter i forskellige lande – og på forskellige tidspunkter. Som international projektleder på konstruktionsprojekter i Afrika administrerer du projekter fra start til slut, og du får direkte reference til virksomhedens CEO.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Projektledelse og økonomistyring på egne projekter.
  • Lede tilbudsgivning i form af design og AutoCAD-tegning, konstruktionsberegninger og tekniske beskrivelser.
  • Styre projekterne i mål i samarbejde med lokale organisationer ude på locations.
  • Dialog med kunder, underleverandører og egne medarbejdere i bygge- og afleveringsfasen.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Du arbejder fra virksomhedens hovedkontor i Vester Hassing, men din stilling indebærer international rejseaktivitet i Europa, Asien og Afrika i forbindelse med projekterne. Typisk er du på farten i 50 til 75 dage om året.

Projektleder med målet i panden

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en byggeteknisk uddannelse, som f.eks. bygningskonstruktør eller lignende, gerne kombineret med en håndværksfaglig baggrund. For os er det ligegyldigt, om du er nyuddannet eller erfaren, du skal blot brænde for at udvikle dit talent.

Du har projektleder-DNA, og du har:

  • tjek på AutoCAD samt erfaring med at arbejde i andre projektstyringsværktøjer
  • evnen til at bevare overblikket over såvel økonomi som tidsplan, når tingene spidser til
  • stærke sproglige kompetencer på engelsk – både mundtligt og skriftligt
  • Som person er du eventyrlysten og har lyst til at tage udfordringen op med projekter, hvor kulturen er anderledes end den danske. Samtidig har du familierelationer, der gør det muligt at rejse.

Du arbejder selvstændigt, træffer de nødvendige beslutninger og sikrer beslutningernes gennemførelse. Som person er du robust og står fast, men samtidig også smidig og resultatorienteret overfor kunderne.

Eventyrlysten og klar på nye udfordringer

Langt hovedparten af DMS Africas aktiviteter ligger uden for Danmark, hvor kulturen er anderledes end herhjemme. Safari, savanne og storslået natur er ofte det, Afrika forbindes med, og ud over nye oplevelser med hjem bagagen tilbyder vi et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk international virksomhed med stor handlekraft og høj grad af medbestemmelse.

Søg stillingen