Projektleder til IT og Udvikling

Er du en vaskeægte ”todoist”, der altid organiserer, så projekterne udføres optimalt, til tiden, med et højt serviceniveau og inden for den økonomiske ramme?

Du skaber struktur, også hvor det naturligt ikke findes

Som vores nye projektleder indgår du i et team af 5 projektledere, der varetager projektledelsen i det samlede IT & Udvikling ved Jysk Fynske Medier. Du står for alt fra opstart og gennemførelse af store og komplekse IT- og web-udviklingsprojekter til den daglige styring af mindre projekter, opgaver og indkomne bugs. Det er dit ansvar at udtænke og implementere den proces, der på bedst mulig vis får startet projektet op, og i sidste ende lander det succesfuldt.

Du er i tæt samarbejde og ofte daglig kontakt med produktejere, hvor du bidrager til gennemsigtighed i processerne og med klar kommunikation omkring produkterne. Sammen med de øvrige projektledere indgår du i et tæt samarbejde med fælles fokus på at sikre, at de overordnede JFM-prioriteringer implementeres i hverdagen, og at virksomhedens samlede interesser altid er i fokus i det arbejde, der udføres i IT og Udvikling.

Hver dag har du mange bolde i luften, og skulle du tabe bolden, så bevarer du roen, samler den op, støver den af og kommer videre. Du arbejder altså samvittighedsfuldt og tager gerne et stort ansvar – men er samtidig god til at bede om hjælp, når den er nødvendig for at komme bedst muligt videre.

Du bliver en del af et inspirerende og udviklende IT-miljø i hjertet af Odense lige ved siden af togstationen og parken, og du skal arbejde i en afdeling, som tæller mere end +50 medarbejdere, hvor der er en god kultur og generel høj anciennitet.

Kompetence-kataloget er fyldt med ord som: arbejdsom, loyal og ansvarsfuld

Du har min. 2 års erfaring fra en tilsvarende stilling, og du arbejder derfor med respekt for de kompetencer, du samarbejder med. Du trives i en stilling, hvor du inddrager forskellige interessenter, og hvor du med dine kompetencer altid griber de forskellige bolde. Miljøet på holdet er præget af et højt ambitionsniveau, stor hjælpsomhed, åbenhed og gensidig loyalitet – og det er afgørende vigtigt, at du, som ny kollega, bidrager til det på alle fronter.

Derudover kan du sætte flueben ved nedenstående:

  • Du er velstruktureret, arbejdsom, loyal, skarp og ansvarsfuld.
  • Du er robust og vedholdende, men også samtidig omstillingsparat og lyttende over for dine omgivelser.
  • Du evner at forholde dig til skiftende krav og forventninger.
  • Du besidder godt humør og personligt overskud.

Fleksible arbejdsforhold og en stærk følelse af holdånd

På din nye arbejdsplads har du ikke blot mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt og personligt. Du kan også spise din frokost fra kantinen med udsigt over Odense by, deltage i fodboldturneringer, få medarbejderrabatter og sundhedsforsikring, eller måske melde dig ind i ”Kage Klubben”. I afdelingen har de ”Google-fredag” hver anden fredag, hvor du beslutter dig for, hvad du skal bruge din tid på.

Søg stillingen