Area Sales Manager APAC, med teknisk og kommerciel interesse

Har du kommercielt og teknisk fokus, og brænder du for samarbejde med forhandlere og direkte kunder samt at yde teknisk og kommerciel støtte for det kinesiske team?

Samarbejde og geografisk salgsansvar

Clorius Controls søger en Area Sales Manager til APAC-regionen. Du bliver direkte ansvarlig for samarbejdet med forhandlere og direkte kunder i APAC, undtagen Kina hvor du kommer til at yde teknisk og kommerciel støtte til Clorius Controls’ lokale organisation.

Som Area Sales Manager APAC får du ansvaret for at fastholde og udvikle salget af Clorius Controls’ produktportefølje med fokus på følgende segmenter:

 • Marine & Offshore
 • Engine builders
 • Power & Energy

Din væsentligste opgave bliver at udbygge, fastholde og supportere forhandlere og direkte kunder samt at supportere den kinesiske organisation.

Du skal derudover være tovholder for at:

 • Planlægge, forberede og gennemføre salget i APAC-regionen excl. Kina
 • Udarbejde markedsanalyser og handlingsplaner
 • Udarbejde tilbud og opfølgning herpå
 • Deltage på messer, events og andre relevante begivenheder
 • Løbende opdatering og ajourføring af CRM og pipeline m.m.

Du skal forvente cirka 20 - 40 rejsedage om året, men dette varierer alt afhængig af din planlægning og måde at arbejde på.

Du kommer til at referere ind til Business Unit Director for Clorius Controls, og der er ikke direkte personaleledelse i stillingen. Din daglige arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Assens på Fyn med mulighed for hjemmearbejde 1-2 dage pr. uge.

Teknisk funderet salgsprofil med kommerciel indsigt

Det er vigtigt, at du er parat til at lære og videreudvikle dig, og at du er nysgerrig på jobbet. Vi forventer ikke nødvendigvis brancheerfaring, men at du har en teknisk platform og den rette personlighed, da du vil blive oplært af erfarne kollegaer. Du har allerede nogle års erfaring med eksternt teknisk salg, og har du erfaring med asiatisk mentalitet, er det en fordel.

Vi forventer, at du inden for de seneste 5-10 år har færdiggjort en bacheloruddannelse, eksempelvis som ingeniør med speciale i el, maskinteknik, eksport og teknologi, eksportingeniør eller lignende.

Du kan sætte flueben ved følgende kvaliteter:

 • Du er en åbenlys teamplayer og forstår vigtigheden af at samarbejde og sparre med dine kolleger
 • Du er god til at kommunikere og præsentere.
 • Du kommunikerer ubesværet på danske og engelsk. Såvel mundtligt som skriftligt.

En virksomhed, der samarbejder og eksekverer

Som Area Sales Manager tilbyder Clorius Controls dig en selvstændig stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og videndeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort.
Du bliver ansat i BROEN A/S, hvor du får muligheden for at arbejde i en spændende international stilling i en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed.

Søg stillingen