Business Unit Director

Som direktør for Core Business, står du i spidsen for at eksekvere en ambitiøs vækststrategi for kerneforretningen, hvor forventningen er en fordobling inden for en kort årrække.

P/L-ansvar for Core Business

Med direkte reference til CEO får du fuldt værdikædeansvar inden for Core Business forretningen, der dækker projekt- og konsulentforretning omkring udvikling og levering af software og løsninger til styring af automatiseret logistik samt serviceydelser i form at hotline og andre supportydelser.

Kunderne er typisk større integratorer og leverandører af turnkey-løsninger over hele verden samt store produktionsvirksomheder med internationale produktionsfaciliteter og hospitaler.

Kunderne er dine strategiske samarbejdspartnere og du varetager både udviklingen af etablerede kunder og samtidig opdyrker du nye potentielle forretningsmuligheder.

Som en del af direktionen, er det dermed dig, der:

  • har ledelsesansvaret for salgsteamet, administrationen og supportfunktionen, der samlet består af 25 medarbejdere.
  • varetager den budgetmæssige styring og opfølgning.
  • sikrer den overordnede udvikling, koordinering og implementering af strategier på tværs af afdelinger.

Med andre ord: Du står i spidsen for indfrielsen af vækstpotentialet de kommende år.

Markedsorienteret med teknisk forståelse og strategisk mindset

Du er forventeligt uddannet softwareingeniør, som du har suppleret med en kommerciel uddannelse fx MBA eller HD(A) eller tilsvarende.

Det er afgørende, at du har skabt gode resultater med key account-salg og projektsalg i et internationalt perspektiv – og gerne inden for softwareudvikling.

Derudover har du opbygget solid ledelseserfaring fra en projekt- og konsulentforretning, hvor din ledelsesstil er motiverende og inspirerende.

Du hviler i dig selv samtidig med, at du er resultat- og præstationsorienteret og stiller krav til både dig selv og dine omgivelser. Det falder dig naturligt at skabe og vedligeholde relationer til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Din tilgang til opgaverne er analytisk med en høj grad af systematik og struktur og selvfølgelig begår du dig ubesværet på engelsk både i skrift og tale.

Masser af indflydelse

Som led i den ambitiøse vækststrategi, er positionen som Business Unit Director nyoprettet, hvilket giver dig en unik mulighed for at få en helt afgørende rolle i den fremadrettede vækst.

Søg stillingen