Salgschef

Du er ambitiøs med et skarpt fokus på vækststrategi på markeder med et uudnyttet potentiale. Samtidig sikrer du en professionalisering af salgsprocessen, hvor du får hele salgsorganisationen med dig.

PROCES-DATA skal løftes til næste kommercielle niveau

Som salgschef hos PROCES-DATA er dit primære fokus at udvikle den internationale salgsindsats. Du får dermed ansvaret for etableringen af en større kundeplatform og øget vækst. Din evne til at eksekvere og agere operationelt samt have analytisk skarphed bliver essentielt for succes i jobbet.

Der er brug for udvikling henimod en mere dynamisk og proaktiv adfærd i alle markeder, hvor dine nøgleopgaver er:

  • Opbygning af markeder, kunder og forhandlere, herunder løbende evaluering på performance, udvikling og potentiale
  • Analyse af markedsmulighederne og udarbejdelse af go-to-market-strategier med konkrete handlingsplaner for hvert marked, du vurderer, der skal i fokus
  • Videreudvikling og forhandling med egne kunder og deltage i salgsrelevante aktiviteter

Du er derudover en fortrolig og tæt sparringspartner med den adm. direktør, hvor du proaktivt bringer nye forretningsmuligheder til bordet.

Jobbet indebærer +70 rejsedage om året, så det er afgørende, at du både har lyst og evne til at opbygge relationer på tværs af kultur- og landegrænser.

Din base i Danmark vil være på hovedkontoret i Silkeborg.

Motiverende leder, der går forrest

Du har allerede skabt betydelige resultater i en tilsvarende stilling fra en international virksomhed. Dette giver dig et omfattende kendskab til industrien og solide kompetencer inden for automationsteknologi.

Formentligt er du ingeniøruddannet med en kommerciel efteruddannelse og har både dokumenteret salgs- og ledelseserfaring.

Dit personlige drive gør dig i stand til at være proaktiv i alt, hvad du foretager dig, hvor du evner balancen mellem at være synlig og arbejde hands-on samtidig med, at du har overblik og kan tage stilling til, hvilke markeder og kunder som PROCES-DATA strategisk skal bearbejde.

Loyalitet, oprigtighed og integritet er en del af dit værdisæt, hvilket skinner igennem i din interaktion med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Du trives i en kultur med højt til loftet og ønsker at indgå i et fællesskab, hvor humor og socialt samvær er en naturlig del af hverdagen.

Unik karrieremulighed

Med de rette indsatser og indfrielse af de strategiske og taktiske mål, kan du i løbet af en årrække bane vejen for positionen som salgsdirektør for virksomheden.

Søg stillingen