R&D ingeniør

Interesserer du dig for udvikling og konstruktion af metalemner, og vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens ventiler?

Professionel R&D-afdeling uden driftsansvar

Væksten og investeringen vedr. nye produkter fortsætter. Til styrkelse af BROEN Group R&D, som varetager global produkt- og procesudvikling for alle produktserierne, kan du nu blive den nye R&D ingeniør med bred konstruktions- og udviklingserfaring.

Udviklingsafdelingen består i dag af 6 kreative udviklingsingeniører samt 3 industriteknikere.
Opgaverne udspringer af virksomhedens strategiplan, og er i stort omfang relateret til konstruktionen af helt nye produkter og produktionsprocesser.

BROEN råder over alle tænkelige hjælpemidler inden for CAD, simulering, 3D print og prototypefremstilling. Derudover anvender de:

  • SolidWorks og SolidWorks Flow Simulation.
  • ANSYS CFD Pro, ANSYS Mechanical Premium og ANSYS Discovery.
  • 3DS Figure 4 Standalone.

Prototype- og testværkstedet råder over diverse CNC-maskiner, hvor 3 faglærte medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Afhængig af din profil kommer du til at arbejde med mange forskellige discipliner inden for mekanisk konstruktion og udvikling. BROEN beskæftiger sig med produkter der fremstilles med spåntagning (stål og messing), kold-formning, lasersvejsning, sprøjtestøbning og mekatronik.

Der er plads til at tænke nyt, og virksomheden lader sig ikke begrænse af eksisterende processer og materialer, såfremt pris og bedre kvalitet kan opnås ved nytænkning. R&D afdelingen er med fra idé til færdigt produkt. Det betyder også, at du skal trives med opgaver der i perioder har en høj grad af usikkerhed. Initiativrig og konstant vilje til at indsamle og dele ny viden, er vigtige egenskaber at have.

Som R&D ingeniør refererer du til Head of R&D, som har ansvaret for udvikling og konstruktion af nye produkter inden for virksomhedens forretningsområder.

Du får din daglige gang på hovedkontoret i Assens på Fyn.

Konstruktions-nørd med interesse for fremstillingsmetoder

Du interesserer dig for konstruktion og udvikling, og du har måske arbejdet i en tilsvarende funktion hos en produktionsvirksomhed. Som R&D ingeniør har du en mekanisk baggrund, og er måske uddannet som maskiningeniør.

Lean-principperne står klart og tydeligt for dig, og det samme gør design for manufactoring, masse- og enkeltstyksproduktion. Derudover er du selvkørende og kan samarbejde på alle niveauer i organisationen. Sprogligt behersker du engelsk i skrift og tale, da BROEN samarbejder med kollegaer og leverandører i hele verden.

Rig mulighed for at præge egen stilling

Du bliver en del af et team med et højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Som R&D ingeniør får du kenskab til, og lærer at arbejde med, moderne udviklings- og konstruktionsteknikker. Du får væsentlig indflydelse på BROENs fremadrettede produktportefølje - og dermed på BROENs forretning.

Søg stillingen