Produktionsdirektør

Brænder du for ledelse, har du stor erfaring fra en produktionsorganisation, og vil du udfordres i en ambitiøs og dynamisk virksomhed?

Ansvaret

Med reference til CEO og som medlem af ledergruppen dækker ansvaret både den daglige drift samt vedligeholdelse og optimering af produktionsapparatet. Dette i tæt samarbejde med egen ledergruppe, og resten af produktionsorganisationen, som har omkring 75 medarbejdere.

Det bliver dit ansvar, at produktionen drives så effektivt som muligt gennem et stærkt og synligt lederskab i dagligdagen, herunder:

  • Udvikle og drive en effektiv, fleksibel og kvalitetssikrende produktionsproces baseret på principperne i CI/lean og lignende.
  • Videreudvikle en effektiv og fleksibel organisation gennem motiverede medarbejdere.
  • Udvikle og effektivisere samarbejdet i den lokale ledergruppe og sparring med andre om effektivisering.
  • Udvikle og eksekvere strategien for produktionen, så den understøtter den overordnede strategi.
  • Kommunikere klare mål for produktionen og hertil lave daglig opfølgning på disse.
  • Identificere, prioritere og eksekvere strategiske forandringsprojekter
  • Følge op på og kvalitetssikre arbejdsgangene i produktionen – også ved at være fysisk til stede.
  • Udvikle mellemledere med coaching og uddannelsesplaner.
  • Fastsætte KPI’er, lave budgetter og holde overblik over omkostninger og investeringer.

I takt med den forventede ekspansion vil du naturligt blive ansvarlig for at sikre en succesfuld udnyttelse af de eksisterende maskiner og produktionsanlæg.

Profil

Du er den rette kandidat, hvis du kommer med en solid produktionsmæssig baggrund fra lignende niveau og har stor erfaring med produktionsledelse/-styring. Du har en dokumenteret ledelseserfaring fra et relevant produktionsmiljø og er vant til at omgå tekniske medarbejdere. Du har en god værktøjskasse i forhold til ledelse af en driftsorganisation.

Du kommer med en teoretisk uddannelse eksempelvis som ingeniør, maskinmester eller lignende. Alternativt kommer du med en håndværksmæssig uddannelse suppleret med en kommerciel uddannelse.

Du har en bred vifte af ledelses- og optimeringstilgange, fx LEAN/CI - og en stærk forståelse for brugen af planlægnings-, og produktionsstyringsværktøjer og leverandørstyring. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med investeringer i produktionen og gerne Power BI eller lignende. Erfaring fra træ/møbelindustrien er en fordel, men ikke et must.

Et af succeskriterier er at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse i forhold til den enkeltes kompetencer og ansvarsområde. Som produktionsdirektør sikrer du, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt og synligt lederskab, hvor du udviser stort engagement, motivation og et personligt drive som inspiration for dine medarbejdere. I hverdagen inspirerer du med humor, et glimt i øjet og en arbejdsmæssig toppræstation. Du prioriterer at kommunikere tydeligt og dele information for at styrke samarbejdet i hele

organisationen. Du evner at organisere og strukturere for at opnå den bedste prioritering og tidsmæssige fordeling af opgaverne.

Du er en stærk personaleleder, der evner den positive interaktion med mennesker på alle niveauer. Du besidder gode kommunikationsevner, som skaber en positiv og innovativ atmosfære og inspirerer andre til at kommunikere effektivt og tydeligt. Andre beundrer dit engagement og drive efter at levere resultater. Du brænder for at udvikle fabrikken og efterleve strategien og visionen. Desuden er du en stærk teamplayer.

Som person er du kendetegnet ved en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du er god til at planlægge, strukturere og koordinere, og du kan overholde deadlines og arbejder proaktivt med fokus på løsninger. Du kan håndtere mange opgaver på én gang og trives i en travl hverdag, hvor du har forståelse for, at gode samarbejdsevner er en væsentlig forudsætning for succes i jobbet. Sidst men ikke mindst har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til dine medarbejdere. Du er robust og stortrives i en lederrolle.

Medlem af den øverste ledergruppe

Du bliver medlem af den øverste ledergruppe, som sammen udvikler og fastlægger strategi og vækstmål for virksomheden, og dermed får du mulighed for at bidrage til den fremtidige retning. Du får hertil et selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte sit præg på produktionsapparatet.

Du får en unik mulighed for at arbejde i en virksomhed med en klar og veldefineret vækststrategi. Organisationsstrukturen er flad, med korte beslutningsprocesser og en forandringsparat kultur. Du får ansvaret for en dedikeret organisation, der har høj faglig viden og hertil gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen