Kontorassistenter til Logistikafdelingen

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed og få de mest fantastiske kollegaer? Alsidig, sjov og dynamisk hverdag i et super kollegialt miljø. Til Tomex hovedkontor i Aalborg søger vi serviceminded kollegaer til at indgå i den daglige drift i Logistikafdelingen.

Jobbet

Du kommer til at arbejde i en alsidig stilling i en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden, samt indgå i et dygtigt ungt team med højt humør og faglighed. Vi søger strukturerede og serviceminded kontorassistenter til en alsidig hverdag, som du vil have mulighed for at sætte dit eget præg på. Du bliver en del af et dygtigt team i en innovativ virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Dine opgaver vil blive:

  • Ordrebehandling med direkte daglig kundekontakt
  • Fakturering
  • Dokument behandling/udstedelse/kontrol
  • Kurer
  • Betalingskontrol

Derudover vil der forekomme almindeligt forefaldende kontoropgaver.

Din profil

Hos Tomex møder du passionerede medarbejdere, som har fokus på de bedste løsninger og på at yde en excellent kundeservice. De har et professionelt, åbent og afslappet miljø, hvor der sættes pris på konstruktiv ærlighed og et godt samarbejde. Du bliver en del af en international organisation, hvor to dage sjældent er ens.

Vi lægger vægt på din tilgang til arbejdet og lysten til at bidrage med dine personlige- som faglige egenskaber.

Du har et stærkt overblik og arbejder effektivt og struktureret. Du trives med en chef der delegerer ansvar til sine medarbejdere.

Med kunden i centrum er du naturligt serviceminded, detaljeorienteret og har et godt. Derudover er du vant til at arbejde med MS Office og du er vant til at arbejde i et ERP-system. Du trives i en dynamisk og alsidig hverdag. Som person vil andre kendetegne dig som struktureret og systematisk.

Du tilbydes

Du bliver del af et internationalt team og sidder centralt i Aalborg med 10 dygtige kollegaer i Logistikafdelingen. Der er et godt kollegialt miljø – både i teamet og i virksomheden generelt. Du kommer i sagens natur til at arbejde med mangeartede opgaver, men får samtidig muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen samt din udvikling.

Du får en bred kontaktflade på internationale markeder. Du bliver del af en virksomhed med en helt særlig kultur, en særdeles sund økonomi og et organisatorisk fladt hierarki, hvor der er højt til loftet.

Lønnen er efter kvalifikationer, desuden får du pensionsordning, frokostordning, samt en række personalegoder. Der vil være mulighed for nedsat tid, hvis du ønsker dette.

Søg stillingen