Business Controller

Er du drevet af den grønne omstilling og ønsker at være med til at skabe større impact i verden? Du skaber beslutningsgrundlaget for Re-Match gennem kontinuerlig forbedring af BI-rapportering fra ERP-systemet.

Ansvar for Business Intelligence, rapportering og udvikling

I hverdagen får du en helt central rolle i de klassiske controller-discipliner. Du har et tæt samarbejde med CFO og ledelsesteamet, som du løbende leverer rapportering og yder sparring til.

Her får du et overblik over de opgaver, som vi har fuld tillid til, at du kan løfte - nogle selvstændigt, andre som bidragsyder. Du arbejder fra den danske fabrik i Herning, men kan forvente ca. 25 rejsedage om året, hvor du besøger de nye fabrikker, der skal bygges i Europa og USA de kommende år.

  • Samlet koncernkonsolidering af budgetter, regnskaber og finansiel rapportering.
  • Udvikle og løbende forbedre BI-modulet og ERP-systemet (MS Business Central), samt udvikle beslutningspunker til implementering af nye ERP-moduler.
  • Supportere salg, produktion og Plant Controllers.
  • Kontakt til eksterne konsulenter.
  • Planlægning og træning af nye medarbejdere og relevante brugere i ERP-systemet

Datadrevet med et ’can-do’ mindset

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, gerne procesindustri og din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig cand.merc.aud., cand.oecon, HD(R) eller tilsvarende. Med baggrund i tal og erfaring forventer vi, at du kan spotte en god mulighed, agere hurtigt og udvikle ideer, der kan styrke en industriel udfordrer. Det er nemlig det, der driver Re-Match.

Du er et levende Excel-ark og har omfattende erfaring med BI-løsninger og ERP-systemer, herunder gerne erfaring med Navision/Microsoft Business Central og behandling af store datamængder. Du taler og skriver selvfølgelig engelsk på et højt niveau.

Dine analytiske kompetencer kombineret med gode kommunikationsfærdigheder gør dig i stand til at omsætte datasæt og komplicerede sammenhænge til letforståelig viden, og du formår at være i øjenhøjde med mennesker på alle niveauer, på tværs af fag og landegrænser.

Du er:

  • ambitiøs
  • selvstændig og initiativrig
  • tålmodig og grundig.

Forener du ovenstående med at være dynamisk, operationel og struktureret, har du rigtig gode muligheder for at få job hos Re-Match.

Energi. Passion. Dedikation.

Re-Match samarbejder med mennesker, som både fagligt og personligt sidder på øverste hylde. De giver dig muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og deres succes er båret af medarbejdere med en evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og ambitioner på dine vegne.

Søg stillingen