Erfaren produktionsleder med et godt lederskab

Du sikrer, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab med fokus på at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse. Er du JKE Designs nye produktionsleder?

Du følger op ”på gulvet” og synliggører mål

Til en nyoprettet stilling søger vi en produktionsleder, som ønsker at blive en central rolle i driften og udviklingen af produktionen. Med reference til produktionsdirektøren bliver du i samarbejde med den ligestillede produktionsleder ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager, samt den direkte daglige ledelse, kvalitet, løbende udvikling og indførelse af bl.a. ny teknologi.

Dine arbejdsopgaver er således bl.a.:

  • Eksekvering af den daglige og ugentlige produktionsplan, som udarbejdes af Planlægning baseret på salgsforecast og råvaredisponering.
  • Ansættelse af medarbejdere, herunder oplæring og uddannelse i forhold til produktionens behov.
  • Løbende forbedringer af flowet i produktionen via optimering i organisering, processer, ny teknologi, planlægning mv.
  • Indførelse af relevante LEAN-principper, herunder f.eks. tavlemøder mv.
  • Indførelse og opfølgning af systematisk egenkontrol af kvalitet.

Du skal kunne indgå i og bidrage til et tæt og konstruktivt samarbejde ”på tværs” i organisationen med lederkollegerne inden for salg, indkøb og økonomi, samt sikre løbende forbedring af sikkerhed og øget bæredygtighed i produktionen.

Produktionsmiljø, strukturerede processer og hands-on ledelse

Du har erfaring fra en ledende position i en ordreproducerende virksomhed og har sandsynligvis en produktionsteknisk uddannelse eller lignende. Afgørende er det, at du kommer med solid hands-on ledelseserfaring fra et velstruktureret produktionsmiljø. Erfaring med løbende forbedringer i et produktionsmiljø og kvalitetsstyring er også vigtigt.

Har du en efter-/videreuddannelse inden for LEAN, 5-S, Six Sigma eller tilsvarende, er det bestemt en fordel. Du har en god forretningsmæssig forståelse og kan navigere i krydsfeltet mellem forretning/økonomi, produktion/processer og mennesker.

Dine evner, til at få tingene til at ske gennem proaktiv adfærd, ledelse og faglig sparring med dit team, er afgørende for at skabe gode resultater og trivsel.

Derfor er det væsentligt, at du har:

  • Stort overblik, gode lederegenskaber og evne til at lede situationsbestemt
  • Evnerne til at strukturere og systematisere
  • Produktionsteknisk indsigt og gerne kendskab til moderne produktionsprincipper
  • Fokus på løbende forbedringer og erfaring med forbedringsprojekter og kvalitetsstyring
  • Positive og tydelige kommunikationsegenskaber, så du holder dig tæt på medarbejderne.

Personligt besidder du et højt energiniveau og drives af at få tingene til at ske og se resultater. Du er kvalitetsbevidst og forstår gennem din ledelse at skabe et godt arbejdsmiljø. Du holder ”hovedet koldt” i pressede situationer og forstår at omsætte udfordringer til konkrete løsninger via dine gode analytiske evner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til dine medarbejdere, og du er robust og stortrives i en meget operationel lederrolle.

Sæt dit præg på produktionen og skab flotte resultater

Du kommer med på en spændende rejse i en stærk vækstorienteret og international virksomhed med store fremtidsmuligheder. Du vil få en fantastisk spændende mulighed for at udvikle dig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med virksomhedens udvikling. Du bliver leder for en produktion, som allerede i dag er en succes.

Søg stillingen