Business Controllere – Kickstart din karriere inden for økonomi

Er du proaktiv og forretningsorienteret med stærke analytiske evner og stort kommercielt fokus, og ønsker du samtidig at blive nøgleperson midt i et internationalt væksteventyr? Så er du måske en af GomSpaces 2 nye Business Controllere.

Divisionens ”Mini CFO”

I disse stillinger får du mulighed for at sætte stort præg på videreudviklingen af Business Controller- og økonomifunktionen i en succesfuld dansk vækstvirksomhed. Du refererer til CFO og er en del af det velfungerende ungt økonomiteam, hvor du har en central rolle i at understøtte den fortsatte internationale vækst i GomSpace. Stillingen er placeret på GomSpaces hovedkontor i Aalborg.

Som Business Controller for du ansvaret for controlling af en af GomSpaces divisioner, du bliver en ”mini-CFO” for divisionen.

Som Business Controller er det vigtigt, at du agerer kompetent og forretningsorienteret og er derved en aktiv sparringspartner for hele den globale organisation gennem arbejdet med traditionelle Business Controller opgaver samt forretningsudvikling og optimeringsprojekter. Du er således en central sparringspartner for lederteamet og deltager aktivt i ledermøderne i den konkrete division.

Dine ansvarsområder og væsentlige arbejdsopgaver er forretningsorienteret Business Controlling og samarbejde med stakeholders i GomSpace.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Hovedansvarlig for budget - og forecastingprocessen i divisionen.
 • Project Controlling på projekter, herunder også holde månedlige projekt reviews.
 • Opgørelser og afvigelsesanalyser i forbindelse med måneds- og årsregnskab, herunder dokumentering af arbejdet.
 • Controlling af kostpriser, projekt- og produktionsomkostninger.
 • Finance Business Partner:
  • Deltagelse i udarbejdelsen af business cases, salgskalkuler etc.
  • Udarbejde og videreudvikle relevante analyser og KPI’er.
  • CxO rapportering til ugentlige ledelsesmøder.
  • Opfølgning på salgsaktiviteter herunder pipeline og order indtag.

Ambitiøs, proaktiv og selvkørende

Som ny Business Controller vil du komme med stærke interpersonelle kompetencer og evner til at påvirke og opbygge stor troværdighed omkring Business Controlling i virksomheden. Vi søger to medarbejdere med høj grad af integritet og de rette evner til at oversætte finansiel information til organisationens stakeholders. Desuden skal du evne at arbejde på tværs af en kompleks, global og multikulturel organisation, der vækster kraftigt.

Du har en økonomisk videregående uddannelse, og du har minimum 2 års erfaring fra en lignende rolle.

Det er essentielt, at du har erfaring med at være tæt på forretningen og har lyst til dette, og du har mod på at indgå i et proaktivt samarbejde, som er præget af et stigende forretningsdrevet fokus.

Du har et stærkt analytisk udgangspunkt kombineret med en solid forretningsforståelse og interesse for hele værdikæden i en virksomhed. Du er selvkørende og mestrer at disponere din tid, så du når alle opgaver og projekter til tiden og med høj kvalitet. Ligeledes har du gode diplomatiske og kommunikative evner, og du er i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du er serviceminded i din personlige indstilling med en god portion robusthed og situationsfornemmelse, hvilket i kombination med din faglige viden giver dig en naturlig gennemslagskraft og respekt på alle niveauer.

Stærke kompetencer inden for ERP og Excel er en selvfølgelighed, samt kendskab til IFS, SQL og Power BI vil være en fordel. Sprogligt behersker du engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Kickstart din karriere i en børsnoteret virksomhed med hovedkontor i Aalborg

Du har nu mulighed for at blive en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere, der udvikler og producerer enestående nanosatellit-systemer til kunder på det globale marked.

GomSpace tilbyder en spændende karrieremulighed i en dynamisk, voksende og internationalt orienteret organisation med mange udfordrende og spændende aktiviteter. Du får tilbud om en attraktiv gage pakke, der svarer til dine kvalifikationer.

Søg stillingen