Jurist til Byudvikling og Byggeri

Er du løsningsorienteret og stærk analytisk, og formår du at skære juridiske problemstillinger til? Så er du måske den nye jurist, der skal arbejde med projektsalg og arealudvikling i Aalborg Kommune.

Du får en vigtig rolle i organisationen

Aalborg Kommune satser stort på at videreføre den udvikling, der gennem de seneste år har været et særligt kendetegn for byen og kommunen i vækst. I de kommende år realiseres der en række større kommunale projektsalg samtidigt med et fortsat øje for arealudviklingen.

Vi søger en medarbejder, der skal arbejde med gennemførelsen af processerne i forbindelse med projekt- eller arealsalg med et juridisk fokus. Du vil komme til at arbejde med planjuraen, -og de forskellige udbuds- og salgsmodeller, som Aalborg Kommune anvender.

Arbejdet vil foregå i tæt samspil med By- og Landskabsforvaltningens medarbejdere, herunder vores juridiske stabsfunktion, som du bliver knyttet til. Du skal have flair for at indgå i det tværfaglige samarbejde og besidde gode kommunikative evner med henblik på at fastholde de juridiske aspekter i forbindelse med salg.

Du bliver ansat i forvaltningsgrenen: Byudvikling og Byggeri, i et stærkt team på 10 medarbejdere.

Din viden og personlighed er altafgørende

Vi søger en medarbejder, der har indgående juridisk kendskab til og erfaring med gennemførelsen af processerne i forbindelse med projekt- eller arealsalg. Desuden skal du besidde kendskab til planjuraen, da de forskellige udbuds- og salgsmodeller, vi anvender, tager afsæt i planlægningsmæssige forhold.

Vi forventer, at du har en fagligt relevant uddannelsesmæssig baggrund og kan dokumentere min 3-5 års erfaring fra tilsvarende job. Du arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt med sagerne og formår at komme i mål. Du er vant til at samarbejde tværfagligt, men formår at sætte retning og fastholde tidsplaner. Vi lægger desuden vægt på, at du som person er troværdig, tillidvækkende og serviceorienteret. Du skal kunne trives i et meget travlt, dynamisk og uhøjtideligt miljø, der udviser holdånd og gejst i opgaveløsningen.

Helt grundlæggende besidder du modet, lysten og erfaringen til at blive en aktiv del af den fælles succes. Det betyder, at din erhvervsmæssige baggrund og person er kendetegnet ved:

  • En udadvendt, social og empatisk person, der evner at opbygge langtidsholdbare relationer til både samarbejdspartnere og kolleger.
  • Et stærkt værdigrundlag, der bygger på en høj grad af seriøsitet og en ordentlig sans for etik.
  • En vindende personlighed og kan begå dig overfor alle typer mennesker
  • Et godt overblik og er samtidig god til planlægning og systematik
  • Fagligt dygtig og struktureret – der er orden i tingene og aftaler overholdes
  • En dygtig kommunikator, der sætter en ære i at yde høj support - også overfor dine kollegaer.

Faglighed, fællesskab og work-life balance

Som jurist får du en selvstændig funktion, som du selv kan præge og udvikle. Derfor er det også en position, hvor dine idéer og faglighed bliver hørt og ikke mindst værdsat.

Du bliver en del af et meget kvalificeret team, som er motiverende og med mange ambitioner, hvilket helt sikkert smitter af på dig. Stillingen indebærer store muligheder for personlig og faglig udvikling på en dynamisk rejse sammen med dygtige kollegaer.

Søg stillingen