Knivskarp teknisk projektleder

Du holder fokus og budget, når ideerne flyver i hver sin retning. Du tager ansvaret for, at de løse ender mødes og har ikke kun 1, men nærmere 100 løsninger til tekniske projektudfordringer.

På hjemmebane i app- og webbaserede projekter

Du er kaptajnen på skibet, der udstikker retningen, og din vigtigste opgave bliver at drive kundernes og 'dine' web-, app- og andre digi-projekter sikkert i ”havn” – helt fra a til z. Tidsplaner, fremdrift, deadlines, kravspecifikationer, budgettering, tilbudsskrivning, fakturering, ressourceplanlægning etc. er helt naturlige ord i dit ordforråd.

Du rådgiver og sparrer med kunden ift. at skabe de helt rigtige digitale løsninger inden for tid, scope og budget – for kundens kunder. Du har den autoritet og tunge digitale ekspertise, det kræver at stå som centralt bindeled mellem udviklere, designere, kontaktfolk og kunde – og ind i mellem tage beslutninger, der ikke nødvendigvis gør dig populær, men som er for projektets bedste.

Du tænker instinktivt i skræddersyede, tekniske løsninger, og du ser komplekse udviklingsprojekter som spændende udfordringer. Sidst, men ikke mindst, så kan du ikke få armene ned, når vi siger, at STEP er en virksomhed i vækst.

Besat af at behage kunderne

Du har måske allerede et lækkert job og ditto frokostordning, men du har siddet ved det samme hæve-sænkebord og ledet tekniske projekter i nogle år nu, og dagene ligner hinanden.

Din uddannelse er ikke afgørende, men det er derimod din track record, der bringer dig i spil til stillingen. Du kan måske fremvise et uddannelsesdiplom som datalog, datamatiker, webintegrator, multimedie designer. Vi forestiller desuden, at du har startet din karriere ud som udvikler, men ikke nødvendigvis i medie- eller bureaubranchen.

På en kaffe-date med dig, ville du sige, at du er:

  • passioneret omkring lækre og intuitive løsninger, der samtidig understøtter kundens forretning.
  • yderst struktureret og har panoramaoverblikket
  • udadvendt og god til at kommunikere
  • strategisk og ambitiøs på egne og andres vegne.

På din skarpe og opdaterede Linkedin står måske også, at du har erfaring fra et webbureau eller generelt bureaubranchen, og du får en ekstra guldstjerne i bogen, hvis du:

  • har arbejdet med bureau-værktøjer såsom Workbook
  • kan facilitere workshops
  • er nørdet omkring GDPR og er stærk i loyalitetsløsninger og e-handelsprojekter.

Du tænker ’yes, I’m in!’, når vi siger: kommunikationskollektiv

Din arbejdsplads på STEPs kontor i Nedergade i Odense ligger tæt på kaffebarer og fredagsbarer. Du bliver en del af en arbejdsplads med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Kollektivet, som de ynder at kalde sig, har +100 kollegaer, som udover at repræsentere et bredt fagligt spændfelt også er leveringsdygtige i masser af skæg og ballade på kontorgangene.

Søg stillingen