Digital projektleder

Du holder fokus og budget, når idéerne flyver i hver sin retning. Du tager ansvaret for, at de løse ender mødes og har ikke kun 1, men nærmere 100 løsninger til tekniske projektudfordringer.

På hjemmebane i app- og webbaserede projekter

Du er kaptajnen på skibet, der udstikker retningen, og din vigtigste opgave er at drive kundernes og 'dine' digitale projekter sikkert i ”havn” – helt fra a til z. Tidsplaner, fremdrift, deadlines, kravspecifikationer, budgettering, tilbudsskrivning, fakturering, ressourceplanlægning etc. er naturlige ord i dit ordforråd.

Du rådgiver og sparrer med kunden ift. at skabe de helt rigtige digitale løsninger inden for tid, scope og budget – for kundens kunder. Du har den autoritet og digitale ekspertise, det kræver at stå som centralt bindeled mellem udviklere, designere, kontaktfolk og kunde – og ind i mellem tage beslutninger, der ikke nødvendigvis gør dig populær, men som er for projektets bedste.

Du tænker i skræddersyede, tekniske løsninger, og du ser udviklingsprojekter som spændende udfordringer. Sidst, men ikke mindst, så kan du ikke få armene ned, når vi siger, at STEP er en virksomhed i vækst.

Brænder for kundepleje i særklasse

Du har måske allerede et lækkert job og ditto frokostordning, men du har siddet ved det samme hæve-sænkebord og ledet tekniske projekter i nogle år nu, og dagene ligner hinanden.

Din uddannelse er ikke afgørende, men det er derimod din track record, der bringer dig i spil til stillingen. Vi forestiller desuden, at du har startet din karriere som udvikler, men ikke nødvendigvis i medie- eller bureaubranchen.

På en kaffe-date med dig, ville du sige, at du er:

  • Passioneret omkring lækre og intuitive løsninger, der samtidig understøtter kundens forretning.
  • Yderst struktureret og har panoramaoverblikket
  • Udadvendt og god til at kommunikere
  • Strategisk og ambitiøs på egne og andres vegne.

På din Linkedin står der måske også, at du har erfaring fra et webbureau, bureaubranchen generelt eller kundesiden.

Du tænker ’yes, I’m in!’, når vi siger "kommunikationskollektiv"

Din arbejdsplads på STEPs kontor i Nedergade i Odense ligger tæt på kaffebarer og fredagsbarer. Du bliver en del af en arbejdsplads med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Kollektivet, som de ynder at kalde sig, har +100 kollegaer, som udover at repræsentere et bredt fagligt spændfelt også er leveringsdygtige i masser af skæg og ballade på kontorgangene.

Søg stillingen