Internal Sales Assistant

Du får ansvar fra dag ét og en hverdag med fart på, hvor kunden og din trivsel er i fokus. Kan du omsætte behovet til de rette løsninger, der skaber værdi for kunden og Skamol?

Salgskoordinering og høj datadisciplin

Skamol vækster og for at følge med den øgede omsætning, udvider de salgsbackup-funktionen.

Som Internal Sales Assistant får du en afgørende rolle i et smidigt samarbejde, hvor du bliver bindeleddet mellem kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Det er altså dig, der:

  • har den daglige kontakt med kunder via telefon og mail (fx tømrermester, byggemarkeder og installatører).
  • udarbejder tilbud og følger op på disse i samarbejde med den salgsansvarlige.
  • sikrer professionel ordrehåndtering fra modtagelse til levering hos kunden.
  • løbende sikrer, at ERP- og CRM-systemer er opdaterede med korrekte data.

Du bliver en vigtig spiller i en international koncern i vækst, hvor du har muligheden for at bidrage til effektiviseringer og optimeringer af de interne forretningsgange. Skamol brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab.

Vil du hjælpe Skamol med at bygge Danmark?

Der kan være flere tilgange til stillingen, men du har formentlig en baggrund fra en lignende stilling og gerne fra en international virksomhed. Vi ser gerne, at du har viden inden for byggeindustrien.

Du er selvfølgelig vant til at arbejde med IT-systemer, og du arbejder struktureret med dine opgaver, så du hele tiden har det samlede overblik.

Det er afgørende for din succes i jobbet, at du er tillidsvækkende og imødekommende, så både kunder og kollegaer får den hjælp, de efterspørger. Naturligvis er du flydende på dansk og engelsk, men det giver en ekstra guldstjerne i bogen, hvis du har et professionelt ordforråd på tysk.

Åben kultur, hvor der lægges vægt på professionalisme og loyalitet

Du får naturligvis en grundig intern oplæring, der inkluderer introduktion til Skamols produkter og forretningsgange. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor man arbejder ud fra et teammindset. Det lykkes især gennem den høje faglighed og de hurtige og præcise arbejdsgange, hvor der er mulighed for både menneskelig og faglig opbakning i opgaveløsningen.

Søg stillingen