Innovativ og vækstorienteret udviklingschef

Tør du udfordre det eksisterende, og kan du stå i spidsen for, at udviklingsafdelingen når nye højder? Og er du samtidig en god kommunikator med en involverende ledelsesstil? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Stærk leder, der sætter den strategiske retning for udviklingsafdelingen

Borum A/S har en eksportandel på 95% og de kommende år er der fokus på at skabe produkter og løsninger, der understøtter både de kortsigtede udviklingstiltag og sikre eksekvering af strategiplanen for de kommende år.

Målsætningen er at lancere nye og innovative maskiner og applikationer til markeringsbranchen. Som udviklingschef er det din opgave at forme den fremtidige udvikling i Borum A/S gennem nye produkter og forbedring af de eksisterende.

Du er derudover leder for udviklingsafdelingens 8 medarbejdere fordelt på områderne mekanik og software, hvor du bliver en vigtig og efterspurgt sparringspartner, der arbejder hands-on med projekterne.

I din dagligdag har du tæt dialog med maskinleverandører og interne specialister fra produktion, salg og service. I projektfasen er du den primære sparringspartner for salg/product management, så du håndterer dialogen, sætter retning og sikre økonomisk overblik og konsekvenser heraf.

“The European Commission has proposed the world’s toughest emission standards for non-road mobile machinery (NRMM)1, such as construction equipment, railroad engines, inland waterway vessels, and off-road recreational vehicles.”

Ovenstående STAGE-V er gældende de forbrændingsmotorer, som Borum A/S udvikler. Der forestår et igangværende og ganske omfattende udviklingsprogram for Borum A/S frem mod messen på Intertraffic i marts 2022, hvor nye løsninger skal præsenteres.

Derudover arbejder du kontinuerligt med:

 • Udvikling og implementering af grønne løsninger
 • Mekanik- og softwareudvikling herunder cloud-baseret dataopsamling
 • Sparringpartner for medarbejderne i udviklingsafdelingen
 • Ressourcestyring og opfølgning på igangværende projekter
 • Investerings- og tidsplaner herunder korrekt rapportering gennem anvendelse af Microsoft projektstyringsværktøj
 • Ledelse af selskabets produktudvalg samt indstilling af projekter med ansvar for projektplan og budget
 • Produktoplæg/innovations-ideer forankret i forundersøgelser
 • Deltagelse i kundemøder mht. specifikke krav til maskiner samt indstille/afslå projekter
 • Kvalitetssikring af tekniske dokumentation, herunder manualer
 • Intern og ekstern kommunikation omkring tekniske ændringer

Ingeniør med teknisk indsigt og ledererfaring

Du har en teoretisk baggrund som maskin- eller el-ingeniør og flere års erfaring fra en lignende stilling, hvilket giver dig dyb teknisk forståelse inden for maskinudvikling/forbrændingsmotorer.

Derudover har du forventeligt:

 • Industrierfaring med udvikling af mekanik/elektronik til serieproduktion
 • Erfaring med SolidWorks, projektstyringsværktøjer og gerne kendskab til NAV BC 365
 • Flere års ledelseserfaring – både strategisk og taktisk
 • Danske og engelske kompetencer på forhandlingsniveau.

Som leder er du kendt for at være synlig og motiverende, du træffer beslutninger og står på mål for disse. Du trives i en travl hverdag, hvor det forventes, at du har overblikket over udfordringer såvel som løsninger. Desuden er det kendetegnende for dig, at du bidrager med god energi til den daglige trivsel gennem din positive tilgang, ligesom du ved, at vejen til succes fordrer et stærkt samarbejde på tværs af hele virksomheden.

Stor indflydelse

Med din centrale rolle påvirker du fremtidige produkter og har indflydelse på hele værdikæden; fra den indledende ide til det færdige produkt. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt og en unik mulighed for at sætte retning for dit eget område i en brancheledende virksomhed.

Søg stillingen