Chief Underwriter

Vi leder efter en profil med pionerånd, som kan bidrage til udviklingen af en stærk Underwriting-funktion, hvor risikovurdering og lønsomhed blot er et par af nøgleordene.

Høj faglighed og evne til at formidle din forsikringsviden til en organisation i udvikling

Underwriting er en vigtig del af Lokal Forsikring og bidrager til en attraktiv lønsomhed for både kunder og for Lokal Forsikring. Afdelingen er en del af selskabets Backoffice, som består af to teams, Underwriting og Support.

Som Chief Underwriter har du det faglige ansvar for afdelingen, herunder udarbejdelse og vedligeholdelse af Underwriting-guidelines, deltagelse i reviews samt oplæring af kolleger i afdelingen.

Derudover er det dig, der:

  • garanterer, at indtegning sker i henhold til gældende politikker og selskabets reassuranceprogram.
  • sikrer en indtegningspolitik, der understøtter den nuværende strategi.
  • risikovurderer og tariferer specielle kunder/risici.
  • yder faglig sparring med assurandører og kundekonsulenter om risikovurdering og prissætning.
  • bidrager med input til produktudvikling i forhold til trends i marked og i forbindelse med indtegningen.
  • er ansvarlig for selskabets saneringsudvalg.

Lokal Forsikrings hovedkontor ligger i Næstved, hvor jobbet også hører til. Du har mulighed for at planlægge din hverdag med fælles møder på kontoret og ved at arbejde hjemmefra. Der er et højt fagligt niveau, højt til loftet, men også høje forventninger til dig og din fremtidige udvikling.

Solid forsikringsteknisk baggrund og kundeforståelse

Vi forventer, at du har +5 års erfaring med underwriting og meget gerne inden for Property-området. Du har gennem din karriere opbygget en god forståelse for tal og forsikringsøkonomi og kan dermed redegøre for sammenhængen mellem pris og risiko.

Du er engageret og trives bedst blandt andre mennesker, hvor du både taler med kollegaer og kunder, og hvor du sætter en ære i at yde den allerbedste service. Det indebærer, at du evner at kommunikere forretningsteknisk korrekt og samtidigt kundevenligt.

For dig er det elementært at tage ansvar, arbejde selvstændigt og skabe struktur i opgaverne. Du støtter op om udviklingen af produkter, så Lokal Forsikring er et skridt foran konkurrenterne. Det indebærer, at du kontinuerligt udfordrer processer og forretningsgange i tæt samarbejde med din leder.

Du bliver del af….

En organisation, der vægter udvikling, fleksibilitet og samarbejde højt. I en central rolle får du mulighed for at sætte dit præg både på funktionen og virksomhedens fremadrettede position i markedet.

Hvis det matcher dine ønsker og krav til dit næste job, så hører vi meget gerne fra dig!

Søg stillingen